Celeb

Megtakarításból él – Kétkezi munkát is vállalna Kökény Attila

Bors

Létrehozva: 2021.04.12.

Kökény Attila még nem aggódik az anyagi helyzete miatt, de ha a megtakarított pénzük utolsó fillérig elfogyna, bármilyen kétkezi munkát is elvállalna. Már most érdeklődik, mihez tudna kezdeni, ám egyelőre még nem aggódik, mert tavaly akadt bevétele, amit takarékosan kezeltek.

Forrás: Bors

Az énekes nyáron, a lazítások alkalmával tudott kisebb koncerteket, fellépéseket vállalni, emellett több műsorban is szerepelt. Az ebből összegyűjtött pénzből él most az egész család. Kökény Attila ugyanakkor tudja, hogy ez az összeg véges, ezért már több helyen is érdeklődött más munka iránt.

Nekem nincs bajom a kétkezi munkával, van az az élethelyzet, amikor ezt kell csinálni. Tavaly a karantén alatt például egy kedves barátom jóvoltából a fiammal és a vejemmel korlátokat pakoltunk egy útépítés mellettmondta az AcNewsnak a zenész.

– Most is nézelődtem más munka iránt, de hirtelen annyi lett a munkanélküli ember, hogy alig van szabad állás. A legtöbb zenész barátom biztonsági őrnek állt, náluk is érdeklődtem, de már nincs több emberre szükség. Szerencsére a nyáron és az ősz elején tudtam dolgozni, most az akkor keresett pénzből élünk. Nálunk a feleségem, Aranka kezeli az anyagi dolgokat, amíg ő nem szól, addig nyugodt vagyok. Ha viszont elfogy a pénz, bármilyen munkát elvállalok, mert kötelességem gondoskodni a családomról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek