Celeb

Hónapokig barátja fizette Kökény Attila hiteleit

Bors

Létrehozva: 2021.04.26.

Három hónapon keresztül nem keresett pénzt Kökény Attila, barátja fizette a hiteleit, a rezsiköltségüket és vitte a pénzt ételre.

Három hónapig barátja fizette Kökény Attila hiteleit, az énekes erről Gájer Bálint YouTube-műsorának vendégeként beszélt. Az énekes 2010-ben indult el a Megasztárban, és a műsor ideje alatt hónapikig nem tudott pénzt keresni, ekkor állt mellé az egyik barátja és vállalta magára az összes kiadását.

A legnehezebb érzés az volt, hogy nem tudtam pénzt keresni három hónapig, nem tudtam, mi lesz így: hogy fizetem a hiteleimet, a rezsit, hogy lesz az étel megoldása stb... De hála a Jóistennek, volt egy barátom, és azt mondta: „Tedd a dolgod, semmivel ne foglalkozz, mindenedet finanszírozom.” És konkrétan fizette a hitelemet, fizette a rezsi csekkeket, vitte a feleségemnek a pénzt kajára minden héten. Hálával áldom a nevét, míg élek. Óriási köszönettel tartozom neki, nagyon ritka az ilyen ember” – mesélte Kökény Attila.

Hozzátette, nagyon hiányzott neki a családja a műsor ideje alatt.

Szülés közben szólt rá a felesége

Az énekes a műsorban arról is mesélt, hogy csak a harmadik gyermeke érkezésénél volt bent a szülőszobában.

Az első kettőnél nem mertem bemenni, rémisztgettek a barátok, hogy „Hú Ati, ne menj be, olyan látsz, hogy….” Az egyik azt mondta, hogy tök jó, a másik azt mondta, nem jó – fogalmazott Kökény Attila.

Elmondta, harmadik gyermeke császárral jött a világra.

Ott ülsz a felesége fejénél és hallod, hogy „Szikét kérek!”, recseg-ropog minden, átvágják az izmot, a hasat. Én úgy sírtam, bőgtem, ő meg semmit nem érzett, de én zokogtam. Mondta, „Ha nem hagyod abba, kimész”

– mesélte.

Hozzátette, nagyon jó érzés volt, amikor újszülött gyermekét beletették a kezébe.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek