Celeb

Sir Anthony Hopkins átaludta, ahogy Oscar-történelmet ír

Bors

Létrehozva: 2021.04.26.

Annyira nem számított rá, hogy díjat kap, hogy inkább az igazak álmát aludta.

Forrás: AFP

Sir Anthony Hopkins történelmet írt az idei Oscar győzelmével. Ehhez képest a 83 éves brit színész nem, hogy köszönőbeszédet nem mondott, de át is aludta az egész gálát.

Sir Anthony Hopkinsnak ez volt a hatodik jelölése és a második alkalom, amikor haza is vihette az Oscar-díjat. Illetve vihette volna, de a 83 éves világsztár a díjátadó alatt walesi otthonában szundikált, amikor ottani idő szerint hajnali 4-kor kihirdették a győzelmét.

Tony Wales-ben volt, ahol felnőtt és mélyen aludt, amikor reggel 4-kor felkeltettem, hogy elmondjam a híreket. Nagyon örült neki és hálás érte – nyilatkozta Jeremy Barber, Anthony Hopkins menedzsere.

Hopkins másnap reggel Instagram-oldalán videó formájában köszönte meg a díjat. Sokan azt jósolták, a legjobb színésznek járó elismerést a tavaly nyáron vastagbélrákban elhunyt Chadwick Boseman kapja majd posztumusz formában a Ma Rainey: A blues nagyasszonya című zenés drámában nyújtott alakításáért. Hopkins a közösségi oldalára feltöltött videójában róla is megemlékezett.

Jó reggelt, itt vagyok a szülőföldemen, Walesben. 83 évesen egyáltalán nem számítottam rá, hogy megkapom a díjat. Nagyon hálás vagyok érte az Akadémiának, nagyon megtisztelő, köszönöm. Szeretném megragadni az alkalmat és leróni tiszteletemet Chadwick Boseman előtt, aki túl korán távozott el közülünk – mondta Hopkins a felvételen, akinek a díját végül Joaquin Phoenix vette át.

Játszd újra Close!

Glenn Close idei 8. jelölésével és egyben 8. vereségével minden idők legnagyobb Oscar vesztesévé vált. A színésznő viszont nem búsult, a zenei vetélkedő alatt felpattant és olyan táncot lejtett, hogy végül elvitte a showt, ha a díjat nem is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek