Celeb

Exatlon: Rosszul viseli a kihívó párja, hogy csapják a szelet a barátnőjének: Társkereső műsorba kellett volna jelentkeznie - videó

Bors

Létrehozva: 2021.04.20.

Az Exatlon Hungary csinos kihívójának, Szente Grétinek a párja megszólalt arról, hogy Viktor csapja a szelet a barátnőjének.

Nyers őszinteséggel beszélt az Exatlon Hungary sztárja, Szente Gréti párja arról, hogyan viseli, hogy Viktor csapja a szelet a barátnőjének Dominikán. Horváth Balázs a NemSok című YouTube-csatorna legújabb adásának a vendége volt, és így reagált, amikor szóba került Viktor:

Szeretem ezt a nevet… – mondta Gréti párja, majd arról kérdezték, hogyan bírja, hogy a kihívó fiú csapja a szelet a barátnőjének.

Sajnos a Viktor – és nem bántani akarom, mert nem ismerem – nagyon antiférfi szerepben mutatkozik. Kint van egy versenyben, ami a párbajokra épül, és arra, hogy jó legyél és ezt megmutasd, de fél attól, mi lesz, ha párbaj van. Valószínűleg rossz műsorba jelentkezett. Ahogy elnézem, egy társkereső műsorba kellett volna jelentkeznie, mert ez nem az a hely… – fogalmazta meg a kemény szavakat Balázs.

Hozzátette, Grétinek vélhetően jól esett, hogy új játékosként Viktor segített neki.

Azt, hogy e mögött más széndék is volt, lehet, hogy nem vette észre időben. Illetve amint észrevette, tisztázta a dolgokat vele – mondta az exatlonista párja, aki úgy érzi, Viktor nem igazán tartja tiszteletben a kapcsolatukat. Bár ezt hangoztatja, ugyanúgy viselkedik, mint előtte.

Szerintem 10-ből 9 ember így viselné ezt, ha azt látja, hogy több ezer kilométerre valaki csapja a szelet a barátnőjének. De nem aggódok, mert Gréti sokkal komolyabb nő ennél, és bízunk egymásban – zárta Balázs.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek