Celeb

Demcsák Zsuzsa állítja: Vagyonszerződés kell a házassághoz!

F. Zs.

2021. április 22. csütörtök 05:20

A műsorvezetőnő tanult az első, botrányos körülmények között véget ért házasságából, legalábbis erről árulkodik az a meglepő mondat, ami a Life Tv képernyőjén bukott ki belőle.

Egy meglehetősen erős mondattal üzent a fiatalkori önmagának a Life Tv, Bréking című műsorának házigazdája szerda este. Demcsák Zsuzsa és vendégei, Balázs Andrea színésznő, Holdampf Linda stylist és Szebeni István műsorvezető arról beszélgettek, hogy mit üzennének a fiatalkori maguknak, ha ezzel befolyásolhatnák az életük folyását. Nem véletlen, hogy a műsorvezető az életének egy olyan korábbi korszakát választotta ki, ami nagyon nehéz volt számára, és amikor nem biztos, hogy csak jó döntéseket hozott. 

Demcsák Zsuzsa 34 éves volt, amikor elérkezett az addigi élete mélypontja, 2012-ben derült ki, hogy nyolcévnyi házasság után elválnak egymástól a vállalkozó férjével, Kiss Józseffel. A válásról szóló cikkek aztán felszínre hozták, hogy a látszólag harmonikus kapcsolatuk valójában rémálom volt, megcsalásról, fizikai bántalmazásról szóltak a hírek. 2017-ben bírósági ítélet is született arról, hogy Zsuzsát megverte a férje. 

Soha nem gondoltam, hogy elválok, hiszen a szüleimnek köszönhetően erős és idilli családkép volt előttem

– mondta korábban a Bors kérdésére Demcsák.

– Egy idő után persze láttam: nem fog menni. Nagy szerelem volt a miénk, de sokat hibáztunk mind a ketten, és a legnagyobb baj az volt, hogy nem voltunk egymás társai. Egészen más elképzeléseink voltak a közös családi programokról, a nevelésről. Sokat voltam egyedül, a házimunka és a gyermeknevelés minden édes és keserű felelőssége az én vállamat nyomta, és nyilván ő is egyedül érezte magát sok mindenben.

A válás, amit végül 2017-ben mondtak ki, nagyon megviselte Zsuzsát, illetve nagyon sokat tanult az esetből. Például azt, hogy egy házasságot, legyen bármekkora is a szerelem, nem szabad rendezetlen anyagi körülmények között folytatni. Hiszen bármikor vége lehet, és a válás után évekig tartó pereskedés vár a felekre. 

Én azt üzenem a nem tudom, hány éves magamnak, hogy vagyonjogi szerződés kell a házassághoz!

– mondta a műsorban Zsuzsa, aki valószínűleg – bár nem kívánt erről nyilatkozni –, Krishan Dangwallal is lepapíroztak mindent a majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtti esküvőjük előtt.

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Vallomás

Michael Jackson kegyetlen volt: disznónak nevezte a húgát

Ez is érdekelhet

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

bama.hu

Lángra kapott egy társasház födémje Pécsen

origo.hu

Egy év alatt 224 új fajt azonosítottak a Mekong-térségben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek hőse nem emlékszik a győztes góljára

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

metropol.hu

Hátborzongató! Szétrepedt a szexi modell feneke szeretkezés közben

mandiner.hu

Mutatjuk a Fidesz egyéni képviselőinek listáját

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó