Celeb

Újabb csavar Britney történetében: bevallott valamit, de aztán mégsem, így most megint mindenki hallja a segélykiáltásait

Bors

2021. április 3. szombat 23:00

Billy Brasfield, Britney volt sminkese azt állítja, hogy az énekesnő bevallotta neki, hogy nem ő kezeli az Instagram fiókját. Britney mindent tagad.

Britney Spearsért rajongók ezrei aggódnak, nem is véletlenül. Az énekesnő évek óta nem tud kitörni apja gyámsága alól és az Instagram profilja alapján, ahová furcsábbnál furcsább videókat és képeket tölt fel, abban se lehet senki biztos, hogy ő kezeli-e az oldalt. 

Britney reagált a róla készült filmre

A napokban került fel egy videó, amin az énekesnő táncol, illetve leginkább őrült módjára ugrabugrál, de ennél is érdekesebb, hogy ebben a posztban reagált először a róla készült dokumentumfilmre

Nem néztem meg a dokumentumfilmet, de amit láttam belőle, azzal csak megszégyenítettek és a reflektorfénybe tettek. Két héten keresztül sírtam, és néha még mindig elbőgöm magam! 

– írja részben a posztjában az énekesnő, aki arra is kitér, hogy gyerekkora óta a reflektorfényben van, így nem csoda, hogy nehezen bízik a médiában.

Ezért minden este táncol – ahogy a videón is látszik –, hogy boldogabb legyen. 

Egyre többen hiszik, hogy nem Britney írta a bejegyzést

A szöveg szokatlan stílusára azonban nem csak a rajongók, de Britney volt sminkese, Billy Brasfield is felkapta a fejét, aki elmondása szerint rögtön telefont is ragadott, hogy megkérdezze a 39 éves popsztárt, hogy jól van-e.

Rögtön tudtam, hogy nem ő volt. Írtam neki egy üzenetet és még aznap este válaszolt nekem. A videó melletti üzenetben az volt a felkavaró, hogy lényegében elítéli a rajongóit és a FreeBritney mozgalmat. Azokat az emereket, akik folyamatosan követik, mi van vele, akik aggódnak érte

– kezdett bele a DailyMail információi szerint Brasfield.

Sosem szeretett áldozat lenni, és sosem szerette volna magát áldozatként beállítani – mondja a sminkmester, aki állítja, hogy Britney maga vallotta be neki, hogy nem ő írta a bejegyzést.

Britney mindent tagad

Az énekesnő ezzel ellentétben mindent tagad, állítása szerint nem is tartja a kapcoslatot a férfival, aki még 2012-13 között volt a sminkese. 

Egyáltalán nem is beszélek vele. Én írtam meg a posztot. Abban nem vagyok biztos, hogy ő kivel beszélt, de az biztos, hogy én nem beszélek Billy B-vel

– mondta a TMZ-nek Briteny Spears.

Állítását viszont nem igazán hiszik el a rajongók sem, többen írják Twitteren és Instagrammon is, hogy "Esélytelen, hogy ezt Britney írta volna". Az igazságot továbbra sem tudjuk, de egy biztos: a rajongók most már minden apróságban az énekesnő segélykiáltását hallják érthető módon.

További cikkek

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

metropol.hu

Friss kutatás! Jóval tovább fertőzhet az omikron, mint azt eddig hittük

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó

magyarnemzet.hu

Rákay Philip: A liberálisoknak is jobb vigyázni az ilyennel!

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

nemzetisport.hu

MLSZ: Csányi Sándor nagyobb együttműködést vár a szurkolóktól

origo.hu

Az arany éve volt a tavalyi Kínában

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

nemzetisport.hu

Férfi kézi: hat játékost igazolhat a Tatabánya, Székely hazatérhet – sajtóhír

origo.hu

Élő internetes pornóban szerepel az RTL Klub egykori sztárja - képek