Celeb

Retteg a szúrástól, de beoltatta magát Gáspár Zsolti – videó

Bors

Létrehozva: 2021.03.04.

Gáspár Zsoltival madarat lehetett volna fogatni, amikor néhány nappal ezelőtt megcsörrent a telefonja, és a háziorvosa közölte: megkapja a koronavírus elleni védőoltást. Az eseményre lapunk elkísérhette a showmant, aki hősiesen állta a sarat.

Forrás: Knap Zoltán

Gáspár Zsolti a világjárvány kitörése óta minden este azért imádkozott, hogy minél előbb legyen hatásos vakcina a koronavírus ellen. Így természetes volt számára, hogy elsők között regisztrált az oltás­ra. Ennek köszönheti, hogy szerda délelőtt már meg is kaphatta a kínai oltóanyag első adagját, ami ugyan még nem jelent teljes védettséget, de Zsolti már így is megkönnyebbült.

Bevallom őszintén, világéletemben irtóztam a tűtől, de erre a szurira már úgy vártam, mint a messiásra. Amikor jött a hívás, örömömben majdnem elsírtam magam, és napok óta nem aludtam az izgatottságtól. Meg sem éreztem a szurit, pedig ájulós vagyok – újságolta boldogan Zsolti percekkel az oltás után.

A showman azonnal üzent mindenkinek, aki még hezitál.

Nem szabad félni az oltástól, bármelyik vakcinát is ajánlják fel. Egyben biztos vagyok, jobb egy injekció, mint kórházba kerülni vagy megfertőzni a szeretteinket. Hetek óta kampányolok ezért, járom a környék cigánysorait, és regisztrálok mindenkit, akit meg tudok győzni arról, hogy csak ez az egy módja van annak, hogy legyőzzük a járványt. Össze kell fognunk, mert mindenki vissza akarja kapni a korábbi életét – mondta Zsolti, aki nem tart az esetleges mellékhatásoktól.

Az orvosom szerint lehetnek különféle immunválaszaim az oltásra, de semmi komoly tünettől nem kell tartani, hiszen az engedélyezett oltóanyagok teljesen biztonságosak. Talán lesz egy kis fájdalom és bőrpír az oltás helyén, és lehet, belázasodom kicsit, de ez sokkal jobb annál, mintha valóban elkapnám a vírust – nyilatkozta a Borsnak Gáspár Zsolti.

Példás hősiesség

Zsolti oltása után váltottunk pár szót dr. Major Árpád háziorvossal, aki büszke Zsoltira, amiért jó példával jár elöl.

Zsolti a Sinopharm vakcináját kapta meg, de bármelyiket jó szívvel beadtam volna neki is, hiszen bármelyik oltóanyag jobb, mint lélegeztetőgépre kerülni, az nem játék. Csak azt tudom mondani, hogy akinek felajánlják az oltást, fogadja el bizalommal. Jómagam minden betegemet megkérdem, hogy regisztrált-e már, és ha nemleges választ kapok, mindent elkövetek, hogy meggyőzzem. Ebben Zsolti példája most sokat segíthet. Szóval Zsolti egy hős! Legyél te is Zsolti! – biztat mindenkit a roma showman háziorvosa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek