Celeb

Már mindkét oltást megkapta Bay Éva

Bors

2021. március 18. csütörtök 13:30

<p align="justify">Bay Éva és férje már túl vannak a második oltáson is, sőt nem csak, hogy túl vannak már kézhez is kapták a védettséget igazoló plasztik kártyákat. A legendás műsorvezető boldogan számolt be arról, mit terveznek a férjével, és azt is elárulta, végre miért megszűnnek a viták kettejük között.

Forrás: Saját

Bay Évát éppen akkor értük utol, amikor kivette a postaládájából az oltását igazoló kártyáját. A műsorvezető megkapta a második oltását, így immáron védett a koronavírus ellen. Akárcsak férje, akihez egy héttel korábban csöngetett a postás, így már elkezdték tervezni a nyári terveiket.

Oltási kártyát kapott

Annyira boldog vagyok, itt az oltási kártyám, és az útlevelem, szóval most már nincsen semmi akadálya annak, hogy a nyáron végre elutazhassak. Még pontosan nem ütöttük le hova is mennék szívesen, de valamilyen tengerparti hely lesz az tuti – kezdte boldogan a Borsnak Bay Éva.

Meglepetés partit szervez

A szabályok betartása mellett immáron sokkal bátrabb a társasági életében is a lottósorsolás egykori háziasszonya. Húsévétre például már meglepetésparit szervez a férje ismerősének.

– Száz éves lesz a főnöke a férjemnek és szeretnénk neki egy kis ünnepséggel kedveskedni. Sokan köszöntik majd és forgatnak is vele, hisz gyönyörű kerek szám ez. Mivel mi már védettek vagyunk, nálunk lesz tartva az ünnepség – mesélte a műsorvezető.

megszűntek a viták férjével

Hála Isten nem unatkoztunk a karantén alatt, mindig volt mit tenni-venni. Most már nyugodtabbak vagyunk, ha elmegyünk itthonról bevásárolni. Hozzáteszem, mi még mindig maszkba lépünk ki a házból és ugyanúgy fertőtlenítünk mindent. Ez utóbbi szerintem nagyon pozitív hozadéka a vírusnak. Mi továbbra is vigyázni fogunk azután is, hogy a vírus elvonult annak ellenére is, hogy mi már nem fertőzünk és védettek vagyunk– magyarázta lapuknak Bay Éva, aki úgy érzi, nem csak az egészségének, de a házasságának is jót tett az oltás.
Mindenhol vannak viták, nálunk is. A karanténban időnként mi is összekaptunk, de természetesen ezeken hamar átlendültünk. Most, hogy látjuk a fényt az alagút végén, teljesen megszűntek az összezördülése – tette hozzá boldogan.

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

fourfourtwo.hu

Hé, Ronald, akarsz dumálni? – Luis Suárez bosszúja

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

origo.hu

Hat kutya és változatos személyiségük - a kóborlótól a hercegnőig

hirtv.hu

Vészcsengőt nyomott Gyurcsány

szon.hu

Bogár sírt és remegett - A nyírvasvári férfi először nem akarta átadni a kutyát az állatmentőknek (videó)

origo.hu

Újabb szolgáltatás tette ki a szexmunkások szűrét

vg.hu

Magyar gyorsvasutat eredményezhet a partnerség Kínával

borsonline.hu

Most kaptuk: Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

origo.hu

Szégyentelenül lemásolták a BMW-t, mégis híres lett ez a szovjet motor