Celeb

Letelt a gyászév: Gesztesi Károly exének eszébe sem jutott, hogy újra párra találjon

Bors

2021. március 24. szerda 04:10

Több mint egy évvel Gesztesi Károly halála után sem enyhül a színész utolsó szerelme, Mattesz Csilla fájdalma. Nem telik el nap, hogy az úszónő ne gondolna egykori kedvesére. A Borsnak arról beszélt, csak a közös fotók, helyszínek maradtak, amik a kapcsolatukra emlékeztetik.

Forrás: Ripost

Gesztesi Károly 25 évvel ezelőtt ismerte meg Mattesz Csillát. Az úszónőt különleges szerelmi szálak fűzték a színészhez, ő volt az, aki az utolsó időszakban a színész mellett állt. Őszinte, mély kapcsolat volt az övék. Komoly terveik voltak, de az álmuk tavaly január 4-én a színész váratlan halálával szertefoszlott.

Nincs olyan nap, hogy Karcsi ne jutna eszembe. Jön a jó idő, és áprilisban szeretnék a születésnapjára egy megemlékezést szervezni, amennyiben a járványhelyzet is ezt megengedi, hiszen az emberek nagy része nem tudott tőle elköszönni – kezdte a Borsnak Mattesz Csilla. Nekem nem csak lelki társam volt, barátként is számíthattam rá. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Karcsira, az emlékei mindig velem vannak. Minden nap nézegetem a fotóinkat, és szeretném bejárni újra azokat a helyeket, ahol együtt voltunk. Sajnos jelenleg ezt a járvány nem teszi lehetővé, de amint újra szabadok leszünk, biztosan erre is sort fogok keríteni – mondta a Borsnak az úszónő, majd hozzátette, igyekszik gondolatait elterelni Karcsiról.

Elmondhatatlanul hiányzik, de megtalálom a mindennapokban a boldogságomat, mert terapeutaként gyerekeket gyógyítok. Az életem a munkám, a lányom és az unokám, akik vigaszt nyújtanak nekem, és minden szabadidőmet velük töltöm. Sajnos most az uszodák zárva vannak, mert vízben fejlesztem a gyerekeket, de amit tudok, online vagy a szárazföldön oldom meg. Megígértem Karcsinak, hogy megírom azt a könyvet, ami által átadhatom a módszereimet a fiataloknak, a szakmának. Ezen dolgozom, amikor csak tudok – mondta megtörten Csilla, majd azt is elárulta, fájdalma máig nem enyhült.

Édesapámat 12, édesanyámat négy éve veszítettem el. Az idő gyógyír volt a sebeimre. Betegek voltak, tudtam, hogy előbb-utóbb be fog következni, hogy elmennek, valamelyest megpróbáltam felkészülni rá. Karcsit máig nem tudom elengedni! – hangsúlyozta Csilla, akinek éppen ezért eszébe sem jutott, hogy újra párra találjon.

Ő váratlanul hunyt el, amire sosem gondol az ember, hiszen imádott élni, tele volt tervekkel… Egy életerős férfi volt. Nagyon vágyott egy óriási szerepre, sőt a filmrendezés is rendkívül érdekelte. Abban is biztos vagyok, ha megélte volna, hogy a koronavírus miatt leállnak a színházak, a művésztársai miatt aggódna. Tudom, hogy a vállán viselné a barátai, kollégái sorsát. Nélküle sokkal szegényebb a világ. Vannak olyan emberek, akik pótolhatatlanok, és ő ilyen, még annak ellenére is, hogy sokan az ellenkezőjét vallják. Nem csak a családnak hiányzik, hanem a szakmának, a barátoknak és a közönségnek is, mindenkinek, aki szerette őt – jelentette ki Csilla, aki mindig is nagyon jó kapcsolatot ápolt szerelme édesanyjával, azonban az elmúlt időszakban már csak nagyon ritkán beszélnek.

Mancikával szerettük egymást, de mára teljesen bezárkózott, a hitnek adta át a lelkét. Mi sem beszélünk, és nem azért, mert haragban lennénk, csak egy-egy ünnep, esemény alkalmával írunk egymásnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meg akarta büntetni a rendőr a munkagépest, olyan bosszú jött, amire senki se számított - videó

vg.hu

Elképesztő, emelt bérrel sem találnak szakácsot Hosszú Katinka bisztrójába

borsonline.hu

3 fiatal életét követelte: rosszul felszerelt téligumi volt a felcsúti „halálautón”

vg.hu

Ablakot törtek a klíma nélküli vonatkocsiban rekedt utasok

metropol.hu

Ezt tedd, ha a rekkenő hőség idején a társasház nem engedi, hogy használd a klímádat

borsonline.hu

Súlyos dolgokat állít az utolsó szó jogán VV Fanni feltételezett gyilkosa

mindmegette.hu

4 koktél + 1 pezsgőlimonádé, amivel feldobhatod a kerti partit

borsonline.hu

Új életet kezd Olaszországban, ebből él majd az Operett sztárja

borsonline.hu

Több megyére riasztást adtak ki, jégeső is eshet

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

További cikkek

Szívfacsaró

Szívfacsaró üzenetet hagyott fia sírján Berki Krisztián édesanyja – Videó