Celeb

Maffiózók vetettek szemet Cicciolina luxuslakására

Bors

Létrehozva: 2021.03.29.

A Rómában élő magyar híresség a háza egyik felét kínálja eladásra, a bevételből Budapesten szeretne egy ingatlant vásárolni. A luxuslakás eladása nem megy könnyen, gyanús alakok alkudoznak rá. 

Forrás: Saját

Staller Ilona 1971 óta él Olaszországban, és mostanra érett meg benne a gondolat, hogy szeretne újra a szülőhazájához tartozni. Egy budapesti ingatlant szeretne venni, a Corvin negyed környékén, hogy ha hazaköltözött, akkor közel lehessen a nővéréhez. A terve azonban amilyen egyszerűnek tűnik, mára olyan bonyolulttá vált. 

– A római házam felső szintjét kifestettem és eladásra kínáltam mesélt a kálváriájáról Cicciolina.

– A ház gyönyörű környéken fekszik, sok a fa, a zöld, kifejezetten elegáns része a városnak, az ingatlant először 450 ezer euróért (168 millió forint) hirdettem meg, de a pandémia miatt sajnos az ingatlanpiac is leállt, az árak pedig nagyon lementek. Második körben 355 ezerért (133 millió forint) hirdettem meg, ami nagyon jutányos ár, mégsem találtam normális vevőt eddig. Sőt! Olyan alakok kezdtek itt megjelenni, akikben már ránézésre sem bízik meg az ember. 

Cicciolina azt mondja, hogy megbízott két ingatlanirodát is az elmúlt hetekben csak, hogy biztonságban érezze magát. 

– Ha iroda értékesít, akkor már előzetesen ki tudják szűrni az olyan embereket, akik egy táskányi pénzzel a hónuk alatt akarnak lakást venni. Igazi maffiózók! 

Hiányoznak neki a magyaros ételek 

– Remélem, ez most garancia lesz arra, hogy normális vevő jár erre. Szeretném minél előbb eladni, mert már nagyon mennék haza – tette hozzá Ilona, majd így folytatta: – Hiányzik a szülőhazám, a gyermekkorom helyszínei, a magyar kaják...

Nem tudhatjuk, hogy meddig élünk, és most nem azt mondom, hogy hamarosan meg szeretnék halni, de még időben szeretnék visszatérni a kezdetekhez. Oda, ahonnan elindultam. Hiányzik a testvérem is, jó lenne a közelében élni. 1971 óta élek Olaszországban, nagyon szeretem az itteni embereket, mégis haza akarok menni már. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek