Celeb

Elkapta a koronavírust Gáspár Zsolti – Intenzív osztályra került

Bors

Létrehozva: 2021.03.09.

A koronavírus tüneteit kezdte produkálni Gáspár Zsolti. Eleinte azt hitte, az otthoni gyógyszerezés segíthet, de édesapja unszolására bement a balassagyarmati kórházba, ahol kiderült: elkapta a koronavírust.

Gáspár Zsolti múlt hét szerdán kapta meg a koronavírus oltás első adagját, melyről éppen lapunknak nyilatkozott boldogan. A jelek szerint korai volt az öröme, mivel péntek reggel iszonyatos fájdalmakra és magas lázra ébredt

Azzal kezdeném, hogy nem az oltás miatt lettem beteg, a koronavírust már korábban megkaptam, talán éppen egy-két nappal az oltás előtt.

– Azt mondták a dokik, hogy ha csak két nappal korábban kaptam volna meg a vakcinát, megúsztam volna ezt a nyavalyát, ami most szó szerint ledöntött a lábamról. Ez pech! Hidegrázásom volt, negyvenegy fokos lázam. Az ízületeim úgy fájtak, mintha kalodába lettek volna zárva – kezdte a Borsnak Zsolti gazda, aki pár órával az első tünetek jelentkezése után már kórházba is került. 

Vettem be láz- és fájdalomcsillapítót, de nem segített. Amikor már alig kaptam levegőt, édesapám bevágott az autóba és rohant velem a kórházba, ahol azonnal elvégezték a tesztet, ami pozitív lett, majd CT-vizsgálatra küldtek. Kiderült, hogy kezdődő tüdőgyulladásom van, ezért befektettek az intenzív osztályra, ahol infúziót kaptam és oxigénre kötöttek – mesélte Zsolti, aki szerencsére jól reagált a kezelésre, így alig 24 óra után már haza is mehetett.

Gáspár Zsolti azt is elmondta, hogy mi történt vele a kórházban:
ennek részletei a holnapi Borsból kiderülnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek