Celeb

Gáspár Győző: Naponta akarok öngyilkos lenni

Bors

2021. március 19. péntek 16:33

A showman már 10 éve küzd pánikbetegségével, ami csak erősödött, mióta hat évvel ezelőtt elveszítette imádott édesanyját.

Gáspár Győző azon kevés hírességek egyike, akik nyíltan beszélnek lelki betegségükről. A roma showman, most a LifeTV Ébredj velünk! Extrában mesélt lelki gyötrődéséről Joshi Bharatnak.

Győzike hosszú évek óta antidepresszánsokat szed, hogy kordában tudja tartani pánikbetegségét, ami időről-időre felerősödik. Mint mondja, mostanában éppen súlyosbodik az állapota, így marokszámra szedi a gyógyszereket. Ennek következményeként a napokban megesett, hogy kora reggel a padlón fekve ébredt és fogalma sem volt, hogy került oda.

„Képtelen vagyok őt elengedni...”

Joshi Bharat a betegség okairól faggatta Győzőt, aki végül elárulta, hogy édesanyja hat évvel ezelőtti elvesztése az, ami a végletekig erősítette a problémát.

Naponta, kétnaponta érzem, hogy öngyilkos szeretnék lenni. ilyenkor rengeteg gyógyszert szedek be, hogy valahogy enyhítsem a pánikrohamokat. Igazából azóta ilyen erősek a tüneteim, amióta édesanyám elment. Képtelen vagyok őt elengedni. Volt a gyermekkorom, volt a felnőttkorom, de amikor igazán jó lehetett volna az élet, akkor ő már nem élt

- kezdte a LifeTV élő reggeli műsorában a roma showman, aki rengeteg időt tölt a temetőben, különösen olyan jeles napokon, melyek édesanyjához köthetőek.

– Szinte minden nap kimegyek hozzá a temetőbe, hiszen nagyon közel van. Ezért sem szeretnék soha elköltözni Nógrádmegyerből. Anyák napján, a születésnapján vagy a halála évfordulóján naponta akár harmincszor is kimegyek. De olyankor is, ha valamilyen feladat, vagy utazás vár rám. Ha ott vagyok, nem félek attól, ami rám vár – mesélte Győzike, aki bár tisztában van vele, hogy el kellene engednie gyászát, egyelőre nem tudja ezt megtenni.

Akkor fogom őt elengedni, ha Evelin, vagy Virág felveszik az esküvői ruhát és oltár elé állnak. Aznap kiviszem majd a sírjához a menyasszonyi csokrot és meghívom a lakodalomba. Aznap elengedem őt Istenhez

– mondta Gáspár Győző, aki most abban reménykedhet, hogy Virág esküvője hozhat enyhülést lelki fájdalmára, hiszen Evelin kapcsolata viharos véget ért, míg a fiatalabb lányának jól alakul a magánélete.

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

borsonline.hu

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

origo.hu

Közzétettek egy teljes jelenetet az érkező Batman-filmből - videó

hirtv.hu

Exkluzív - Magyarország kontra Soros - hazánkban csak a HírTV-n Tucker Carlson új filmje

kisalfold.hu

Negatív rekord - mutatjuk az új fertőzöttek számát egyetlen nap alatt megyénkben

origo.hu

Kísértetiesen villogó tárgyat észleltek az űrben

nemzetisport.hu

Videó: nézni is borzalmas – a nehézsúlyú UFC-bajnok „ott” ütötte meg a Jackass sztárját

vg.hu

Harci repülőket vezényeltek az orosz határra az amerikaiak

life.hu

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

ripost.hu

Kikutatták, melyik alkoholos ital a leghatékonyabb a koronavírus megelőzésben

nemzetisport.hu

Csütörtöki sportműsor: Puskás Akadémia–FTC az NB I-ben

origo.hu

Továbbra is zajlik a gyerekek oltása - galéria