Celeb

Elzárva él a külvilágtól Kökény Attila és családja

SM

2021. március 23. kedd 10:00

Nagy volt az aggodalom Kökény Attila családjában, többen elkapták a koronavírust, és volt, akit komolyan meggyötört. Ezért most az énekes szeretteivel szinte hermetikusan elzárva él a külvilágtól.

Forrás: Saját

Már nagyon hiányzik Kökény Attila számára a színpad és a közönség, mégis megtalálta a módját, hogyan töltődjön fel. Ebben nagy segítségére van két imádott unokája.

De nem szabad feladni, bízni kell abban, hogy ennek hamarosan vége lesz. Az Istenbe vetett hitem is nagyon sokat segít, ez a kettő a legfontosabb. Sokat imádkozunk, és örülünk, annak, amink van, hogy ezekben a nehéz időkben is itt vagyunk egymásnak – mondta a Borsnak a zenész. 

Kökényék nehéz időszakon vannak túl, ugyanis több családtag is elkapta a koronavírust, az énekes sógora csaknem feladta a küzdelmet a betegséggel szemben.

Körülöttünk többen, a testvérek, barátok is elkapták a vírust, a sógoromat nemrég vették le a lélegeztetőgépről, de hála a Jóistennek meggyógyult.Sajnos a nővérünk is kritikus állapotban került kórházba, az unokaöcséim a vírus szövődményeként tüdőgyulladást kaptak. Az utóbbi másfél hónap rendkívül kemény volt, de most már egészségileg és lelkileg is kezdünk kilábalni belőle. Én sem úsztam meg, de a feleségem, a gyerekeim és az unokáim nem fertőződtek meg, és most már valószínűleg nem is fognak, mert nem megyünk sehova, szinte elzártuk magunkat a külvilágtól. Nem járunk vásárolni, nem találkozunk a szűk családi körön kívül senkivel, nehogy bármelyikünk megbetegedjen.

Az énekest korábban a munkája gyakran elszólította otthonról, de már egy éve szinte összezárva él a feleségével, ami cseppet sem ártott a kapcsolatuknak.

nagyon jó hatással vagyunk egymásra. Tökéletes a harmónia közöttünk, igyekszünk elfoglalni magunkat, szeretjük és támogatjuk egymást.

– Most, hogy stúdióba sem tudok vonulni, mert a barátom, akivel együtt szoktam dolgozni, szintén elkapta a koronavírust, igyekszem mással elfoglalni magam, a gyerekekkel lenni pedig csodálatos érzés.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet