Celeb

Zoltán Erika 30 év után is együtt alszik férjével

Bors

2021. március 27. szombat 10:00

A pandémia okozta összezártság alatt sem unt egymásra Zoltán Erika és férje. Az énekesnő és a táncos három évtizede osztozik jóban, rosszban és a hitvesi ágyon.

Forrás: Saját

Zoltán Erika nem engedi, hogy eluralkodjon rajta az önsajnálat. Bár pályatársaihoz hasonlóan ő is munka nélkül maradt, angyali türelemmel viseli a bezártságot. Ebben szilárd támasza élete párja, Robi.

A kapcsolatunk hetedik évében kötöttük össze hivatalosan is az életünket. Mi mindig mindent együtt csináltunkmondja lapunknak az énekesnő. 

– Korábban is szinte a nap huszonnégy órájában együtt voltunk, és hála Istennek a hálószobánk a mai napig közös. A jelenlegi helyzet ilyen szempontból nem hozott változást: harminc év után is a legjobb társaság vagyunk egymásnak.

Az énekesnő alkalmazkodott a járványszabályokhoz, sőt lelkierejéből arra is futja, hogy ismerőseit támogassa.

Rengeteg időt töltök otthon, a járvány előtti időszakban ez nem így volt. Meg kellett tanulnom beosztani a feladatokat. Novemberben elkezdtem festeni, ami sokat segít elviselni a bezártságot, nagyon bele tudok feledkezni, leköt és kikapcsol. Nem mondom, hogy szemellenzővel élek, de nem akarom, hogy engem is elkapjon a negatív gondolathullám. Mindennap van két-három telefonbeszélgetésem azokkal a barátokkal, ismerősökkel, akik egyre elkeseredettebbek. Tudják, hogy én alapvetően derűlátó vagyok, igyekszem tartani bennük a lelket, hogy ők is higgyenek abban, hamarosan jobb lesz – mondta Erika, aki nagyon várja, hogy újra énekelhessen.

Fizikailag és lelkileg nekem is hiányzik a színpad, kislánykorom óta az életem része. Addig szeretnék énekelni és szórakoztatni az embereket, amíg élek. Mindent meg is teszek azért, hogy ez így legyen, persze most a járvány ebben engem is gátol. A fizetés nélkül kényszerszabadságból már nekem is elegem van. Épp ezért a pozitív gondolatok mentén készítettünk egy Zoltán Erikás születésnapos dalt, Tabár Pisti, Krajczár Peti és Kolozsvári Tomi barátommal, vidám, mai korhoz illeszkedő klip készül hozzá. Egy igazán vidám és a mai korhoz illeszkedő klip készül hozzá, mely rengeteg barátom, kollégám, közeli és távoli ismerőseim, rajongók és mindazok rövid videójából áll majd össze, akik azt eljuttatják hozzánk a tanciskola@ecds.hu e-mail címre. A legfontosabb és egyetlen feltétel, hogy vidám és pozitív legyen – mesélte az énekesnő.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

metropol.hu

Újabb áldozat jelentkezett: a híres énekes a jachtján erőszakolta meg az orvostanhallgató lányt

she.life.hu

A férjem ikertesója - avagy a pillanat, amikor rájöttem, hogy életem szerelméből kettő is van

hirtv.hu

„Szabó Tímea akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet”

szon.hu

Szakmai hozzáértésével vállalkozásokat segített - Fájó szívvel búcsúznak tőle

origo.hu

Szokatlan megjelenésű, ritka mezeikabóca-félét találtak Ugandában

nemzetisport.hu

NB II: a DVTK tovább erősített, a Vasashoz viszont nem érkezett nagy név a télen

origo.hu

Öt éve nem történt ilyen a globális okostelefon-piacon

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

metropol.hu

Nincsenek szavak, megható megemlékezés Tolvai Renitől – Fotó!

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó