Celeb

Sztriptíztáncosokat kér kórházi ágyához Baranyi László

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.02.06.

Úgy tűnik, a közkedvelt színművész 93 évesen is férfi, akinek persze nagyon hiányzik a felesége, ezért szeretne mielőbb hazatérni hozzá. Laci bácsi addig a gyógyintézményben szolgálatot teljesítő katonáknak köszönheti, hogy finomakat ehet és ihat.

Forrás: Végh István

Igazán hálás a kórházban fekvő Baranyi László az orvosoknak, a nővéreknek, és a kato­náknak. A színművész elkapta a koronavírust, és bár az első héten úgy tűnt, képes lesz az otthonában is legyűrni a kórokozót, végül rosszabbra fordult az állapota. A felesége kénytelen volt értesíteni a mentőket, akik beszállították őt az egyik fővárosi intézménybe.

A Família Kft. nagypapája arról mesélt a Borsnak, hogyan telnek a napjai a kórházban.

Szerencsére nem kellett lélegeztetőgépre kötni, esetemben elég volt az oxigénmaszk, de már azt is levették rólam. A nővérek és az orvosok is csodálatos, emberfeletti munkát végeznek, minden tiszteletemet és szeretetemet megérdemlik. Tudom, hogy egyesek kifogásolják, hogy a járvány idején katonák szolgálnak a kórházakban, de én tudom csak igazán, hogy ez mennyire hasznos! A kormány nagyon is jól döntött, amikor így határozott, mert máshogy sokkal több feladat hárulna szegény ápolónőkre – szögezte le a színművész.

Laci bácsinak hetente több alkalommal is csomaggal kedveskedik a Mikroszkóp Színpadról ismert egykori kolléganője.

Amikor Kokas Piroska megjelenik az épület bejáratánál a pakkjával, a katonák már messziről üdvözlik, mert tudják, hogy hozzám jött. Ugyan nem engedhetik fel a kórteremhez, de a szatyrot átveszik, és felhozzák a folyosóhoz. Már ezzel is tehermentesítik az egészségügyi dolgozókat.

Laci bácsi egyet sajnál: a járványhelyzet miatt általános látogatási tilalom van érvényben, ezért senki nem látogathatja. Szeretett feleségével is csak telefonon tud érintkezni.

Egyfolytában beszélgetünk, mert aggódik értem a drágám. Jót tenne a lelkemnek, és persze a szememnek is, ha rajta kívül ledér hölgyek, gyönyörű sztriptíztáncosok is meglátogatnának

– nevetett a színművész.

– Régen nagyon sok ilyen produkciót láttam. Amikor a barátokkal külföldre mentünk, mindig elugrottunk egy bárba, ahol a férfiak pénzt dugdostak a lányok bugyijába. Mielőtt bárki megkérdezné, hogy én is részt vettem-e ebben, és oda mertem-e nézni, hadd kérjem, hogy senki ne nézzen hülyének és madárnak! – jegyezte meg a 93 éves színész. Baranyi László persze a kórházban sincs egyedül. Szerencsésen összebarátkozott az ágyszomszédjával, akivel ha csak tehetik, meccset néznek.

– Nem unatkozom. Még gyógytornász is jár hozzám, de magamtól is lépegetek a kórteremben. Nem hagyom el magamat, szeretnék mielőbb hazamenni. A hétvégén még elvégeznek rajtam néhány vizsgálatot, de remélem, hogy hétfőn már otthon alhatok – fejezte be a színművész.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek