Celeb

Sáfrány Emese: Elmondom a gyerekemnek, hogy pornós voltam

Bors

2021. február 19. péntek 08:00

<font face="Helvetica, serif"><font>Élete legmagasztosabb pillanataiban sem tud szabadulni felnőttfilmes múltjától </font></font><font color="#000000"><font face="Helvetica, serif"><font>Sáfrány Emese. Mindig akad, aki emlékezteti rá, ahogy most is, amikor gyermeket vár. A légtornász reméli, ha eljön az ideje, gyermeke elfogadja édesanyja fiatalkori botlását.</font></font></font>

Forrás: Saját_KZ

Néhány hete jelentette be élete legörömtelibb hírét: gyermeket várnak párjával, Hornyák Ádámmal. A terhességének 19. hetében járó Sáfrány Emese legutóbb már domborodó hassal tett közzé fotót magáról a közösségi oldalán, ahol a gratulációk mellett pornós múltját felhánytorgató bejegyzések árnyékolták be örömét.

nem tudta maga mögött hagyni a múltat

– S mikor megszületik majd, milyen elképesztően büszke lesz anyuci munkásságára! – írja az egyik kommentelő aki ezután hosszan ostorozza a kismamát.

Emese már nyolc éve maga mögött hagyta a felnőttfilmes karrierjét, ma már sikeres vállalkozó, és nem utolsósorban boldog harmóniában él párjával. Mégis meg kellett barátkoznia azzal a helyzettel, hogy múltja még sokáig kísérteni fogja.

Ez egy támadási felület, és a jövőben is az lesz. A múltamat eltörölni nem tudom, de már nem foglalkoztat – mondja lapunknak Emese bírálóinak is üzenve: – Addig nem tudunk a saját életükkel foglalkozni, amíg másokéval foglalkozunk.

elmondja gyermekének mivel kereste kenyerét

Mindenkit érnek kritikák a közösségi média felületén, ezt teljesen kivédeni nem lehet. Az, hogy miként éltem az életem a múltban, nem tehetem meg nem történtté, de tudom, hogy ki tudtam lépni abból a szerepből, és a hátam mögött hagytam. Nem utolsó sorban tanultam belőle, és most nem az az ember lennék, aki vagyok, ha nem jártam volna végig ezt az utat. Volt amikor fájt, hogy amiatt bántanak, hogy fiatalon és naivan rossz döntést hoztam, de túlléptem ezen...

Emese azzal a gondolattal is szembenézett már, hogy egyszer születendő gyermeke is megismeri előző karrierjét.

El fogom neki mesélni, de bízom benne olyan gyereket fogok nevelni, aki elfogadó lesz, és megérti, hogy ez egy botlás volt az életemben, amiből tanultam, és meg tudtam változtatni az életem ezen részét.

A légtornász ma már bátran néz tükörbe, mert, büszke arra az emberre akit ott lát.

Két vállalkozást vezetek és van egy férfi mellettem, akivel várjuk közös gyermekünket. Kell ennél több? – teszi fel a költői kérdést. Tanultam abból az időszakból, és a gyermekemnek majd azt is el tudom mondani, meg tudom tanítani, mit ne tegyen és mit igen. Én már úgy állok a tükör előtt, hogy büszke vagyok arra az emberre aki vált belőlem és, hogy tudtam váltani és változtatni az életemen. Azt gondolom, hibázni mindenki szokott, de a legfontosabb, hogy utána mennyire tudunk “új emberré és jó emberré” válni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kis Grófo unokaöccse a nevére vette a házasságon kívül született fiát

metropol.hu

Brutális hőhullám jön, de van még egy nagyon rossz hírünk

mandiner.hu

Megsemmisült a Wagner-csoport főhadiszállása, vezetőjük túlélhette a támadást (videó)

ripost.hu

Se bugyi, se más, totál pucéran nyúlt ki a homokon a bomba testű üzletasszony

hirtv.hu

Újabb tragédia történt: egy tinédzser holttestét húzták ki a vízből

vg.hu

Perrel fenyegetik azt, aki felszólal a repohár ellen

travelo.hu

Szlovákia földből kinőtt, energiatakarékos hobbitháza

borsonline.hu

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Hátborzongató jóslattal állt elő az új Baba Vanga: ez vár még ránk 2022-ben

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész: csak 32 éves volt

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét