Celeb

Örömhír: Épségben előkerültek Lady Gaga elrabolt kutyái

Bors

2021. február 27. szombat 11:40

Épségben előkerültek Lady Gaga kutyái, amelyeket szerdán este loptak el Hollywoodban fegyveres rablók az olaszországi filmforgatáson tartózkodó popsztár kutyasétáltatójától, akit mellkason is lőtt az egyik bandita.

Forrás: AFP

A két francia bulldogot egy nő találta meg, aki felvette a kapcsolatot az énekesnő környezetével, majd leadta az állatokat az egyik rendőrőrsön, ahol átadták őket a sztár munkatársainak - közölte pénteken a Los Angeles-i rendőrség, amely szerint "úgy tűnik, hogy a nőnek nincs köze a szerda esti támadáshoz".

Lady Gaga félmillió dollár megtalálói jutalmat ajánlott fel, és még pénteken is újabb felhívást tette közzé annak érdekében, hogy "újra teljessé válhasson a családja". Mint írta, megszakad a szíve, és imádkozik az állatokért. Megerősítette, hogy kérdezősködés nélkül kifizeti a jutalmat bárkinek, aki visszaviszi neki a kutyáit, "akár találta, akár jóhiszeműen megvásárolta őket". A sztár nagyon kötődik kutyáihoz, gyakran jelenik meg velük együtt társasági eseményeken és a közösségi médiában.

A rendőrség közölte, hogy nincs köze a jutalom felajánláshoz, így azt sem tudják megmondani, hogy a meg nem nevezett nő, aki bevitte a kutyákat, megkapja-e a pénzt.

A 30 éves kutyasétáltató, Ryan Fischer szerda este vitte ki Hollywoodban az énekesnő három francia bulldogját sétálni. Egy, az esetről készült videón látható, amint megáll mellettük egy fehér autó, kiugrik belőle két férfi és dulakodni kezd a kutyákat védelmező Fischerrel. Egyikük lead egy lövést a pótgazdára, majd két kutyával (Kojival és Gustavval) elhajtanak. A harmadik, Miss Asia nevű kutya elszökött, de később meglett.

A kutyasétáltatót mellkason érte a lövés, de az orvosok szerint teljesen fel fog épülni. Lady Gaga hősnek nevezte a fiatalembert, amiért az életét kockáztatta a "családjáért".

A francia bulldog népszerű kutyafajta, és egyre többször fordul elő, hogy a több ezer dollárért vásárolt kutyakölyköket ellopják, hogy újra eladják vagy tenyésztésre használják őket.

A hollywoodi kutyarablók szökésben vannak.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

metropol.hu

Hihetetlen dolgot fedezett fel az ufószakértő a Marson – Fotó!

life.hu

Tápai Szabina megszólalt: "A mi házasságunk egy óriási hullámvasút"

szoljon.hu

Rangos díjakat adtak át a kultúra napi gálán Szolnokon

origo.hu

Döbbenetes mennyiségű édesvíz került az óceánba egy jéghegy miatt

vg.hu

Egy nap alatt több mint kétmillió új fertőzöttet azonosítottak

ripost.hu

Fergeteges lesz a lovaglópóz ettől a pikáns trükktől

nemzetisport.hu

MU: Fabrizio Romano így vélekedik C. Ronaldo távozási szándékáról

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján