Celeb

Olasz tésztákat árul Damu Roland - Tízezer forint felett házhoz is szállítja az árut

Bors

2021. február 10. szerda 08:00

Damu Roland is azok közé tartozik, akik a koronavírus-járvány miatt kénytelenek voltak alternatív bevételi forrás után nézni. Kitalálta, hogy eredeti olasz termékeket fog árulni, sőt, ha a talján ízekre vágyó ügyfél tízezer forint felett rendel tőle, a színész Budapesten házhoz is szállítja.

Forrás: Bors

Damu Roland élete során nem először kényszerült pályamódosításra. Most a koronavírus-járvány miatt kellett új pénzszerzési forrás után néznie, mert hiába dolgozott korábban pincérként, az éttermek zárva vannak, és önálló estjével sem tud fellépni. Azon talán elgondolkodhatott, hogy ételfutárnak áll, hiszen végül valami ehhez hasonlót talált ki: jelenleg eredeti olasz termékekben utazik.

Kávét, száraztésztát, mogyorókrémet, sűrített paradicsomot és mindent, ami a vásárlókat a mediterrán ország ízvilágára emlékezteti. 

Gergely Róbert lángost szállít ki

Damuhoz hasonlóan Gergely Róbert sem bírta a tétlenséget, munkára jelentkezett. A színész egy törökbálinti lángosozó alkalmazottja lett, lángost szállít ki, és közben igyekszik mosolyt csalni a környéken lakók arcára.

„Tőlem! Eredeti olasz termékek, kiváló minőségben, jó áron. Tőlem! Érdeklődni privátban.

Budapest területén a házhoz szállítás ingyenes tízezer forint feletti megrendelés esetén. Számlaképes. Ezek nem a kamionról estek le!” 

A termékek leírásából kiderül, hogy egy 1000 grammos minőségi olasz kávé 3300, egy 500 grammos eredeti olasz száraztészta 400–550, egy óriási mogyorókrém 2600, egy extra szűz olívaolaj 2000 forintba kerül, egy üveg sűrített paradicsomot pedig 400 forintért kínál. A kommentelők szerint az árak meglehetősen jutányosak.
Természetesen szerettük volna megszólaltatni a színészt a témában, többek között arra is kíváncsiak voltunk, honnan szerzi be a termékeket. Vajon a saját éléskamráját pakolta ki, vagy más helyről tesz szert az olasz portékára?

Nos, a Bors egyik olvasója kapva kapott az alkalmon, és érdeklődött Rolandnál, aki nagyon felkészült és udvarias volt.

„Nutellát szeretnék tőle rendelni, mert láttam, hogy nála nagy kiszerelésben van. Azonnal válaszolt, azt mondta, hogy bármelyik nap tudunk találkozni este hat után Budapesten. Rákérdeztem a termékek eredetére, arra azt válaszolta, hogy egyenesen Olaszországból származnak” – árulta el olvasónk, Anna.

Damutól egyébként nem idegen a pályamódosítás, kis túlzással a jég hátán is megél. Három éve még nyájas fizetőpincérként dolgozott az egyik budapesti étteremben, közel a Keleti pályaudvarhoz.

A színészt imádták a vendégek, mivel rendkívül előzékeny, fürge és udvarias volt.

2019 tavaszán viszont hátat fordított a vendéglátásnak, hogy újra a színjátszásra koncentráljon. Önálló estjét december elején mutatta be egy sötét pincehelyiségben pont két hónappal azután, hogy öngyilkosságot kísérelt meg egy VIII. kerületi lakásban. Bár már alig várja, hogy újra színpadra lépjen, a koronavírus-járvány miatt ez egyelőre álom marad a számára.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet