Celeb

Nocsak! Megkérték a Jóban Rosszban sztárjának kezét

Bors

2021. február 16. kedd 12:00

A Jóban Rosszban csinos anyukája három méterrel a föld felett lebeg a boldogságtól, ugyanis a kedvese Valentin-nap alkalmából megkérte a kezét. A Borsnak mesélt a boldog pillanatról.

Forrás: Larion Médea

Papp Annamária hisz a házasság intézményében, mindig is arra vágyott, hogy egy nap élete szerelme oltár elé vezesse. A színésznő kedvese megadta a módját a lánykérésnek, egy romantikus Valentin-napi sétára invitálta a szerelmét. A különleges pillanat helyszínéül a Mátyás-templom melletti teret választotta, amely fontos szerepet tölt be kettejük életében. Szívesen andalogtak kézen fogva ezen a környéken már akkor is, amikor a kisfiuk, Máté még Annamária pocakjában volt.

A csinos színésznő számára hatalmas meglepetés volt, amikor egy váratlan pillanatban Dani féltérdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést.

Elállt a lélegzetem, először nem tudtam megszólalni sem, aztán elcsukló hangon, örömkönnyek között mondtam igent neki. Annyira boldog voltam, hogy legszívesebben azonnal világgá kürtöltem volna, hogy menyasszony vagyok!

– kezdte a Borsnak. A közösségi oldalakon közzétett fotókon a színésznő büszkén mutatja gyönyörű gyűrűjét, amelyet részben a kisfiának köszönhet.

– Kalandos és vicces története van a gyűrűmnek. Dani tudta, hogy mindig is szív alakú köves gyűrűre vágytam. Dani Mátéval karöltve az összes üzletet felkereste, de nem talált megfelelő darabot, ezért csalódottan indultak haza. Máté ekkor rámutatott egy kirakatra. A legnagyobb meglepetésére talált egy szíves darabot és még a mérete is megfelelő volt, ami felér egy csodával, ugyanis nekem nagyon vékony ujjaim vannak, gyakorlatilag gyerekméret... 

A színésznő legnagyobb meglepetésére a lánykérés után az egyik sorozatbeli kollégája éppen feléjük sétált, s boldogan újságolta el neki az örömhírt. Annamária nem árulta el lapunknak, hogy pontosan melyik munkatársáról van szó, mivel csupán a véletlen műve volt, hogy a férfi éppen arra járt a kedvesével. Azt azonban elmondta, hogy a közösségi oldalán közzétett eljegyzési fotókat a titokzatos férfi készítette.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Gyász: Az én szememben a gyűrűk ura marad – Kammerer Zoltán

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

"Szörnyű, hogy itt hagyott minket" - összetörve nyilatkozott Csollány Szilveszter edzője

mandiner.hu

Dopeman szerint a Fidesz egy 12 éves Audi, az ellenzék pedig egy 30 éves, szakadt Polski Fiat

szon.hu

Fényes nappal kinézel az ablakon és hoppá, lámúr a motorháztetőn! Íme a Ferenc körúti romantika!

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

origo.hu

Ekkora bérkorrekcióra számítanak idén a hazai munkaerő-kölcsönzők

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben

nemzetisport.hu

Amikor Csollány Szilveszter olimpiai bajnok lett – videó