Celeb

Megkapja az oltást Csűrös Karola - Újra szabad akar lenni

F. Zs.

2021. február 20. szombat 11:00

Csűrös Karolát már értesítették arról, hogy hamarosan megkapja a koronavírus elleni védőoltást. A 83 éves színésznő életminősége azonban nem csak ezen múlik: még hosszú időre van szüksége a lábának, hogy rá tudjon állni.

Forrás: Bors

Csűrös Karola mindent elkövet azért, hogy élete újra visszazökkenjen a régi kerékvágásba. Ehhez most egy lépéssel közelebb került: előrehaladott kora miatt a művésznő jogosulttá vált a koronavírus elleni vakcinára. 

– Felhívtak a hírrel, hogy ha­marosan megkapom az oltásomat, de még nem mondták meg, pontosan mikor – mondja a la­punknak a színésznő.

Természetesen várom, hogy beoltsanak, akkor legalább egy akadállyal kevesebb lesz előttem, hogy újra a „majdnem régi éle­temet” élhessem. Sajnos nálam több gátló tényező is fennáll, a lá­bam még mindig nem olyan, hogy rohangálni tudjak.

Ön már regisztrált?

Az oltás önkéntes és ingyenes, ám ahhoz, hogy megkaphassa, jelentkeznie kell a vakcinainfo.gov.hu-n. Ezt követően háziorvosa jelentkezik majd az oltási lehetőségekről.

Csűrös Karola lábában 2020 áprilisában keletkezett trombózis, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Bár az egészségügyi intézményt néhány nap múlva elhagyhatta, azóta az otthonában gyógyul, az utcára nem tud kimenni. 

Karola azt mondja, hogy ha ismét szabad élete lesz, akkor sem fog maratoni távokat sétálni, de már annak is örülne, ha ennek a lehetősége meglenne. 

– Utálok sétálni, úgyhogy nem tervezem, hogy összevissza kó­szá­lok majd a vá­rosban, ha szabad leszek, és jó lesz a lábam. Elég a tudat is, hogy me­­­­hetek. De ez még nagyon tá­vo­linak tű­nő re­mény, most min­den ener­­gi­ám­mal ar­ra kell kon­­cent­rál­nom, hogy já­rás­ké­pes le­gyek leg­­alább a la­­ká­so­mon be­lül. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meztelenül mutogatják magukat a magyar DJ-lányok - nézze meg a képeket!

mindmegette.hu

Ez a különbség az olasz és a klasszikus fagyi között

mandiner.hu

„Nagy-Románia” létrehozását vizionálja Oroszország korábbi elnöke

metropol.hu

Durva vihar csap le Budapestre is, de van egy sokkal rosszabb hírünk is

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Szabó Zsófi is ledobta a textilt, nagyon dögös friss fotóján

borsonline.hu

Soha nem látott felvételek a hétfőn leomlott homlokzatú ház elől

borsonline.hu

Tízmilliók egy vereségért, Fucsovics óriásit kaszált egy kudarccal

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!