Celeb

Győzike: Zsolti csak a pénzért akart békülni

Bors

2021. február 5. péntek 04:10

Néhány hónappal ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy a Gáspár testvérek hosszú évek után kibékültek egymással. Győzike a Borsnak elárulta: hiába nyújtott békejobbot, testvére nem kért belőle.

Gáspár Győzővel szinte madarat lehetett volna fogatni, amikor novemberben megcsörrent a telefonja, és a vonal végén meghallotta öccse hangját. Zsolti arra kérte, béküljenek ki, és adjanak egy közös nagyinterjút az egyik magazinnak. Győzike örömmel mondott igent, és lelki szemei előtt már látta, ahogyan a két család együtt tölti a karácsonyt és az újévet. A Bors megtudta: a békülésből nem lett semmi. A kézfogás és az ölelkezés csak a kamerának és a pénzről szólt…

Valóban volt egy teátrális békülés tavaly karácsony előtt, ami ha jól számolom, legalább hatvan percig tartott, vagyis ad­dig, amíg ott volt a fotós és az újságíró. Azóta nem láttam őt, pedig nagyon boldog voltam, hogy végre együtt töltjük az ünnepeket – kezdte a Borsnak Győzike. – Azonnal szóltam Evelinnek, hogy kezdje el szervezni a szentestét, mert a testvérem és a családja is velünk lesz, de Zsolti még csak vissza sem hívta őt. Se egy telefon, se egy üzenet nem jött tőle, ahogyan az év utolsó napján sem – tárta szét a karját Győzike, aki feleségével hamarosan egy valóságshow-ban is szerepelni fog a Life TV-n, de Zsolti abban a műsorban sem csatlakozik hozzájuk.

Hogy őszinte legyek, nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy zavarom őt abban, hogy felépítse a karrierjét. Nem tudja elviselni, hogy 25 éve itt vagyok, és itt is maradok. Olyan, mintha ő akarna lenni az egyetlen ismert Gáspár, miközben kénytelen tudomásul venni, hogy nem csak én, de Bea asszony és Evelin is messzebbre jutott a siker útján, mint ő. Isten látja lelkemet, én soha nem versenyeznék vele, hiszen a testvérem, de nem vagyunk egyformák. Ő tud­ja, mit mi­ért tesz, és miért fordítja el a fejét, ha véletlenül összefutunk a ház körül vagy a városban. Majd a sírom mellett állva rájön, mit is jelent testvérnek lenni, de akkor már késő lesz... – le­gyintett szomorúan Győzike, aki nem titkolja, nagyon hiányzik neki az öccse, de már nem lát esélyt arra, hogy valaha visszataláljanak egymáshoz.

– Be kellett látnom, hogy a nagy békülés csak a pénzről szólt! Ezért akart békülni! Elhittem, hogy a közös interjú után minden rendben lesz köztünk, de Zsolti csak azt az 1 milliót látta maga előtt, amit tiszteletdíjként kaptunk. Csak csendben jegyzem meg, hogy azóta sem hozta át a részem, de még csak a postaládába sem dobta be. Ennyiért adta el a testvérét... – nézett maga elé csalódottan Gáspár Győző, aki annak örült, hogy legalább édesapját visszakapta.

A testvéremet ugyan elveszítettem, de az édesapámmal tavaly májusban kibékültünk. Vele tényleg rendeződött a viszonyunk, amiért nagyon hálás vagyok Istennek. Az­óta naponta beszélünk egymással, és gyakran át is jön hozzánk. Ami a legszebb, hogy esténként felhív, és a kisfiának szólít, amire korábban már na­gyon-nagyon régen nem volt példa – mesélte könnyeivel küszködve Győzike, aki hozzátette, hogy a testvérviszály rányomja a bélyegét a gyerekek életére is, hiszen Zsolti azt sem engedi, hogy ők jóban legyenek egymással.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Észak-Korea földre hullott idegen tárgyakat sejt a koronavírus-járvány berobbanása mögött

vg.hu

Elképesztő, emelt bérrel sem találnak szakácsot Hosszú Katinka bisztrójába

borsonline.hu

3 fiatal életét követelte: rosszul felszerelt téligumi volt a felcsúti „halálautón”

hirtv.hu

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

metropol.hu

Ezt tedd, ha a rekkenő hőség idején a társasház nem engedi, hogy használd a klímádat

hirtv.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati lépések - Orbán Viktor rádióinterjúja élőben

borsonline.hu

Súlyos dolgokat állít az utolsó szó jogán VV Fanni feltételezett gyilkosa

mindmegette.hu

Folytatódik a szalmonella-botrány: újabb csokoládék fertőzhetnek

mindmegette.hu

4 koktél + 1 pezsgőlimonádé, amivel feldobhatod a kerti partit

borsonline.hu

Több megyére riasztást adtak ki, jégeső is eshet

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

További cikkek

Szívfacsaró

Szívfacsaró üzenetet hagyott fia sírján Berki Krisztián édesanyja – Videó