Celeb

Felesége szoktatta le Gönczi Gábort a duzzogásról

Bors

Létrehozva: 2021.02.13.

Évről évre egyre többen ünneplik a szerelmesek napját, köztük közismert párok is. Idén, a járványhelyzethez alkalmazkodva, mindenki másképp köszönti párját, mint tavaly.

Forrás: AFP

A BŰVÖS HETEDIK ÉVÉBE ÉRKEZETT GÖNCZI GÁBOR ÉS FELESÉGE

Gönczi Gábor és felesége idén érkezett el házassága hetedik évébe, amely a hagyomány szerint vízválasztó a kapcsolatokban. A Tények műsorvezetője azonban cseppet sem aggódik.

Nekem a Valentin-nap szinte egybeesik a feleségem születésnapjával. Ildi 13-án született, úgyhogy általában két napig ünneplünk ilyenkor. Tavaly nagy családi összejövetel volt 13-án, másnap pedig kettesben töltöttük az időnket. Most is nagy meglepetésekkel készülök, ilyenkor mi az egész nap éreztetjük a másikkal, hogy születésnapja van, másnap pedig a szerelmünket ünnepeljük. Nekem szerencsém van Ildivel. Ő pszichológus, így vele megtanultam, hogy minden a kommunikáción múlik. Ha valami bánt, meg kell beszélni. korábbi kapcsolataimban előfordult, hogy napokig duzzogtam valami miatt, ma már a legnagyobb konfliktus sem tart tovább két óránál. Leülünk, és a másik helyzetét is megértve megbeszélünk mindent. Szerintem ez a titkunk.

PATAKY ATTILA ÉS ORSI EDDIG MINDEN ÉVBEN SÍELNI MENTEK 

Pataky Attiláék az Alpok helyett most a Balatonon romantikáznak feleségével, Orsival.


Én nagyon szerelempárti vagyok. Fontos, hogy éreztessük a szerelmünkkel, fontos nekünk. Ez nem feltétlenül mindennapos ajándékozást jelent, inkább apróbb figyelmességeket, törődést, elismerő szavakat, amikkel szerintem a lángot életben lehet tartani. Mi ilyenkor általában elutazunk síelni, idén a barátomék balatoni nyaralójába megyünk le. Ugyanolyan hideg lesz, csak most bekuckózva ünnepeljük a Valentin napot.

MOLNÁR ANDI ÉS FÉRJE IDÉN ELŐSZÖR TÖLTIK KETTESBEN A VALENTIN NAPOT

Molnár Andreáék eddig munkával töltötték a szerelmesek ünnepét. Idén először romantikázik kettesben Zsolttal.


Eddig minden Valentin-napon színpadon álltam, és a párom is munkával töltötte, szóval idén tudunk először igazán kettesben maradni. Mivel nagy kirándulók lettünk, ezt fontolgatjuk, hogy elmegyünk valahova, de a hideg majd eldönti, kimegyünk-e a szabadba vagy csak itthon főzünk egy finom vacsorát, és romantikázunk. A mi szerelmünk titka pedig a humor és türelem.

SZIKORA RÓBERT APRÓSÁGOKKAL AJÁNDÉKOZZA MEG FELESÉGÉT

Szikora Róbert fontosnak tartja, hogy az év valamennyi napján kifejezze felesége, Zsuzsa iránt érzett szeretetét.

Apróságokkal kedveskedünk egymásnak. A nejem ezen a napon piros szívekkel díszíti fel az otthonunkat, ami különleges hangulatot ad.

Az énekes azt vallja, hogy amelyik házaspár sosem veszekszik, az egyszerűen nem őszinte egymással.

Két külön személyiség vagyunk, még akkor is, ha az évek során elkezdtünk egymásra egyre jobban hasonlítani. Úgy helyes, ha képesek vagyunk ütköztetni az álláspontunkat. A tányérdobálásig még nem jutottunk el, de hangos szóváltás már előfordult. Ezzel semmi probléma. A növények életében is előfordul krízis, hiszen a fák ősszel elhullajtják a leveleiket, de tavasszal virágba borulnak. Amikor mi békülünk ki egy vita után, minden fénybe borul, és érezzük, hogy ott van velünk Isten is az angyalokkal.

A SZERELMESEK SZENTJE SZENT BÁLINT PÜSPÖK

A III. században, Szent Bálint püspök, azaz Valentin kiállt a szerelmesek jogaiért. Amikor a római uralkodó, II. Claudius megtiltotta a férfiaknak, hogy megnősüljek, mert úgy vélte, sokkal jobb katona válik belőlük, ha nem élnek házasságban, Valentin titokban eskette össze a szerelmeseket, köztük katonákat is. Az újdonsült házasokat a saját kertjéből szedett virágokkal ajándékozta meg. II. Claudius, amikor rájött a csalásra, bebörtönözte a papot. Valentin az ott töltött ideje alatt összebarátkozott a börtönőrrel, akinek vak lányának visszaadta a látását. Február 14-én kivégzése előtt üzenetet küldött a lánynak – innen ered a Valentin napi üzenetküldés. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek