Celeb

Esztergályos Cecília: A világot meg kell menteni ettől a vírustól! – Kínai oltást kapott a színésznő

Bors

2021. február 28. vasárnap 04:00

Az elmúlt napokban több híresség is megkapta a koronavírus elleni oltást, csütörtökön végre a színésznő is feltűrhette a blúzát. Már alig várta, hogy háziorvosa hívja.

Forrás: Bors

Az elsők között regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra a 78 éves Esztergályos Cecília, akinek teljesen mindegy volt, az elérhetőek közül melyik vakcintát kapja, csak oltsák be végre. A Família Kft. színésznője csütörtökön kapta meg az oltást.
Isteni volt! Semmit nem éreztem – mondta az oltás után felszabadultan nevetve Cili, majd hozzátette, az oltás annyi kellemetlenséggel sem járt, mint egy szúnyogcsípés.

– Megálljt kell parancsolnunk ennek a vírusnak és ez máshogy nem megy, mint oltással. Ez egy világháború, a világot meg kell menteni ettől a vírustól. Számomra a világ legtermészetesebb dolga volt az, hogy ha lesz oltás, az elsők között megyek, ez máshogy nem is lehet. Óriási dolog, hogy ilyen rövid idő alatt rendelkezésre áll vakcina, ráadásul többféle is – magyarázta Cili, aki a kínai Sinopharm vakcinájának első adagját kapta meg csütörtökön.

– A kínai természetgyógyászat harminc éve olyan népszerű volt itthon is, hogy emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak. Ha a háziorvosom azt mondja, nekem ez a jó vakcina, akkor az úgy is van – folytatta a színésznő.

A tűszúrást sem érezte

Nem kérdés, aligha van az országban strammabb 82 éves előadó, mint Korda György, aki még a tűszúrást sem érezte, amikor megkapta a vakcina első adagját. Egyedül a vérnyomása szökött az egekbe az izgalomtól, amikor meghallotta, hogy végre mehet oltakozni.

Nyáron már a színpadon állna

A 84 éves Pásztor Erzsi egy oltáson van túl, a múlt héten kapta meg az első adag vakcinát. Az ország Janka nénije a Metropolnak mesélte el, hogy semmiféle mellékhatást nem érzett.

Mindkét dózist megkapta

Az idén 87 éves színészlegenda, Bodrogi Gyula igazán szerencsés, ő ugyanis már mindkét dózist megkapta a koronavírus elleni vakcinából.

„Előny” a betegség

Schmuck Andor is megkapta a koronavírus elleni oltást, a Tisztelet Társaságának 50 éves elnöke sose gondolta volna, hogy egyszer előny lesz a krónikus betegsége. Őt az AstraZeneca vakcinával oltotta be háziorvosa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Kiadták a körözést, 15 éves gyilkost keresnek a Pest megyei rendőrök

vg.hu

Először hagyja el Oroszországot Putyin, ide fog utazni

ripost.hu

Heti horoszkóp: nagy változások várnak ránk június utolsó napjaiban

vg.hu

Óvatosabb húrokat pengetett szankcióügyben az EU a G7-csúcson

metropol.hu

Hátborzongató jelentés: véresen komoly problémát okozhat az Elf Bar

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja

További cikkek

Botrány

Újabb botrány a brit királyi családban: András herceg után Károly herceg is gyanús ügybe keveredett

Gyász

„Szegénykém meghalt” – Zacher Gábornál vesztette életét az édesanyja