Celeb

Curtisnek szobája van Balázs Andiéknál

Bors

Létrehozva: 2021.02.05.

Látszólag két külön világ, mégis szoros és mély barátság fűzi össze a színésznőt és a rappert. A Bors megtudta, hogy Balázs Andi még otthonát is megosztja Curtisszel.

Ha olyan embereket keresnénk a hazai sztárvilág­ban, akik természetükben és jellemükben távol állnak egymástól, Balázs Andi és Curtis páros biztos az élmezőnyben szerepelne. Balázs Andi a Borsnak mesélt a köztük lévő különleges kapcsolatról, amely két éve egy ölelés­sel indult.

A Csak show és más semmi sajtótájékoztatóján találkoztunk először, és valahogy mindkettőnknek természetes volt, hogy megöleljük egymást. A műsor alatt tíz héten át figyeltem a produkcióit, közben sokat beszélgettünk, és egyre több időt töltöttünk együtt a stúdión kívül is – kezdte Andi, aki hamar meglátta a „zord” külső mögött rejtőző csupaszív „kisfiút”, akivel bulizni és hosszan beszélget­ni is lehet.

– Ha távolról vagy éppen a róla szóló híreken keresztül nézzük Curtist, akkor egy tetovált vadócot látunk, ami persze jól illeszkedik a rapper imázsához, de valójában egy mély érzésű fiú, akire mindenben lehet számítani. Sokan félreértik őt… – magyarázta a színésznő, aki nem csak a szívébe, a baráti körébe, sőt az otthonába is beengedte a rappert.

Ez is érdekelheti!

Várható volt: együtt állt gengszternek Curtis és Szabó Ádám

Lessen be az Ébredj velünk! kulisszái mögé – videó

Curtis üzent Tóth Gabinak: Én mindig magammal foglalkozom, neki is ezt kéne tennie!

Eleinte együtt jártunk bulizni, majd egyre gyakrabban látogattuk meg egymást a hétköznapokban is. Curtis beilleszkedett a baráti körömbe, és a párommal is szoros barátságot kötött. Ma már szinte hazajár hozzánk. Kulcsa nincs a házunkhoz, de ha nálunk van, a hűtőnkbe már szabad bejárása van, és nem is mindig megy haza. A vendégszobánkat már a sajátjának érzi, és ennek én kifejezetten örülök. Ha főzök, már rá is gondolok, és szólok, hogy ha erre jár, ugorjon be enni. Egy gondom azért volt vele. Korábban hajlamos volt akár napokra is eltűnni, és nem reagált az üzeneteimre. Jeleztem neki, hogy én nem elszámoltatom az idejével, csak éppen úgy aggódom érte, ahogyan a szeretteimért is. Azóta megbeszéltük, ha keresem, legalább egy „köszi, jól vagyok!” üzenet jön tőle. Kicsit olyan, mintha lenne egy kamasz kisöcsém… – mesélte nevetve Balázs Andi. Curtis is családtagként tekint Andira.

Látszólag tényleg nagyon különböző személyiségek va­gyunk, de a lelkivilágunk és az értékrendünk egymás tükörképe. Andi olyan nekem, mintha lenne egy másik nővérem, de minimum egy lelki társam. Folyamatosan froclizzuk egymást, ami nagyon szórakoztató. Ja, és folyton elverem számítógépes játékban. Ha­talmas kajálásokat csapunk és igen, néha bemegyek a „saját szobámba”, és náluk alszom – nyilatkozta Curtis.

Kívülről fújja a dalait

A színésznő a karrierje kezdettétől figyelte Curtis pályáját, a barátságuk előtt is kedvelte a rapper dalait. Gyakorlatilag az összes nótát megtanulta, még a jellegzetes mozgását is elsajátította. Ebből adott némi ízelítőt hétfő reggel a Life TV sminkszobájában, mielőtt Curtisszel beültek volna az Ébredj! velünk első adásába.

– A hangom ugyan nem túl jó, és szerintem a mozgásomba is beleköthetnek a műfaj rajongói, de szeretem Curtis dalait, és otthon üvöltve szoktam tolni őket – mondta el Balázs Andi

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek