Celeb

Baltával kergetett és fogolyként kezelt – a Trónok harca sztárja is kitálalt Marilyn Mansonról

Bors

Létrehozva: 2021.02.11.

Szorul a hurok Marilyn Manson nyaka körül: egyre több volt partnere tálal ki arról, milyen kegyetlenül bánt a rocker a barátnőivel. Esmé Bianco arról beszélt: szó szerint fogolynak érezte magát mellette.

Forrás: Getty Images

Valóságos vallomáslavinát indított el Evan Rachel Wood, miután a közelmúltban arról beszélt, milyen zaklatásokat élt át Marilyn Manson párjaként. Mint mondta: a rocker valósággal átmosta az akkor még tinilány agyát. 

Azóta közel egy tucat nő jelentkezett, hogy elmondják saját történetüket: egytől egyig mind arról beszélt, milyen abúzusoknak voltak kitéve a zenész mellett – akitől azóta már kiadója és managere is megvált, sőt, az FBI is elkezdett nyomozni utána.

Most újabb volt barátnő állt elő. A Trónok harcában Rost alakító Esmé Bianco arról beszélt: Manson fogolyként kezelte, élete minden pillanatát irányította a kapcsolatuk alatt, emellett egy késsel megvágta, egy alkalommal pedig baltával kergette.

A pár kapcsolata 2009-ben kezdődött, a színésznő pedig 2011 márciusában költözött a zenészhez.

Fogolynak éreztem magam. Akkor és oda mentem, ahová és amikor ő akarta. Ő szabta meg, kivel beszélhetek – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, Manson azt is megszabta neki, mit vegyen fel vagy épp mikor aludjon. A zenész emellett – hogy megalázza – társaságban játszotta le Esmé szexjeleneteit a Trónok harcából, azt hangoztatva: "Ő a barátnőm. Egy k***va. Nézzétek, kint vannak a mellei!"

Baltával kergette

Az egykori pár ismerősei a The Cut magazinnak arról számoltak be: Biancót többször látták különböző sérülésekkel, zúzódásokkal ez időszak alatt. Mint kiderült: nem véletlenül. Volt, hogy a rocker késsel vagdosta össze a hasát...

A nő akkor döntött úgy, hogy ideje végetvetni a kapcsolatuknak, miután egy alkalommal Marilyn Manson egy baltával a kezében kergette végig a lakáson. Ez 2011 májusában volt. Azonnal elkezdett lakást keresni, majd júniusban egy éjszaka, amíg a férfi aludt, kiszökött és elmenekült – írja a Daily Mail cikke.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek