Celeb

Agykárosodásáról, három sztrókjáról és szívrohamáról vallott Demi Lovato – videó

Bors

Létrehozva: 2021.02.18.

Az énekesnő Demi Lovato 2018-as drogtúladagolása nem múlt el nyomtalanul. Habár túlélte, egy hajszálon múlt az élete.

Forrás: AFP

Demi Lovato énekesnő életről március 23-án debütál a YouTube-on egy új dokumentumfilm, Dancing with the Devil (Tánc az ördöggel) címen. Ahol természetesen az elmúlt évek megpróbáltatásairól beszél.

Volt három sztrókom, egy szívrohamom, az orvosaim azt mondták, 5-10 percen múlt az életem – mesélte Lovato a film előzetesében.

Demi úgy érzi, igazi túlélő, mint egy macska, de azért ezt sem lehet a végtelenségig kihasználni.

Nagyon sok életem volt, mint egy macskának, de most már a kilencediket élem – hangsúlyozta, s azt is elárulta, a drogtúladagolás következtében maradandó károsodást szenvedett a fizikai és szellemi egészsége is.

Agykárosodásom maradt vissza, ami miatt nem vezethetek például autót, mert a látóteremben állandó vakfoltok vannak – mesélte Lovato, aki sokáig még olvasni is nehezen tudott, olyan homályos volt a látása.

Meg kell birkóznom a következményekkel, de legalább emlékeztetnek, mi történik, ha újra elnyel a sötétség, és emiatt hálás vagyok – ismerte el.

Az előzetes alapján biztosak lehetnek a sztár rajongói, hogy semmit nem fog elhallgatni, nemcsak magáról, hanem a szüleiről, a testvéreiről, a korábbi párkapcsolatairól vagy híres barátairól sem.

Két év telt el azóta, hogy túlléptem életem mélypontján, és most kész vagyok megosztani a történetemet a világgal – vallotta be.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek