Celeb

A szomszédság örül, Ördög Nóráék kisboltja végre elköltözik – videó

K. K.

2021. február 22. hétfő 04:10

Ördög Nóra balatonakarattyai üzlete kisebb háborút szított az ott lakók és a vásárlók között. Az élelmiszerbolt egyik szomszédja elárulta a Borsnak, hogy miért bojkottálták az üzletet.

Forrás: Bors archív

Ördög Nóra a közösségi oldalán sírva jelentette be, hogy imádott kisboltjukat, a balatonakarattyai Nekem a Balatont közel egy év után bezárják, s néhány utcával arrébb költöztetik. A műsorvezető és férje nem jókedvükben hozták meg a döntésüket. A szomszédok nyílt levélben kérvényezték a kisbolt bezárását, s az önkormányzatnál is panaszt tettek a megnövekedett autóforgalom miatt.

Nóráék bejelentése után a Bors munkatársa is ellátogatott a balatoni kisboltba, amely a történtek ellenére is töretlen népszerűségnek örvend. Ottjártunkkor is a Nekem a Balaton tucatjával vonzotta a vásárlókat, kocsik parkoltak mindenhol. Az emberek boldogan fotózkodtak, beszélgettek és fesztelenül vigadtak az üzlet előtt. A szomszédok azonban ezúttal is háborogtak.

Már harmadszorra látogatunk el a kisboltba, de az biztos, hogy hamarosan újra visszatérünk. Győrből utaztunk ide, úgyhogy óriási Ördög Nóra és Nánási Pál rajongók vagyunk. A közösségi oldalon is követjük őket, így hát legnagyobb bánatunkra arról is értesültünk, hogy hamarosan bezárják, s arrébb költöztetik az üzletet – mondta lapunknak az egyik vásárló, Mónika, aki párjával, Zoltánnal és két gyermekükkel utazott a magyar tengerhez.

Míg Ördög Nóra és Nánási Pál vevői egyenesen rajonganak a kisboltért, addig az üzlet szomszédságában vasárnap is ki voltak készülve a szomszédok. Anna, az egyik szomszéd arról beszélt: ki nem állhatja, hogy az eddig nyugodt kisközségből Nóráék egy pillanat alatt turista látványosságot csináltak.

"Most is tömött sorokban állnak az emberek a Valentin-napi nyereményjátékuk miatt. Botrány ez az egész! Ötven éve megvan a családi nyaraló, úgyhogy jól ismerjük a környéket, a helyieket, de soha, senkivel nem volt gond. Amióta azonban ide költöztek Nóráék mindent tönkre tettek."

- A közösségi oldalaikon mutogatják a helyi nevezetességeket, az eldugott kis részeket, amiket eddig csak az itteniek ismertek, most meg elindult egy népvándorlás és fesztivál hangulatot csináltak. A rendőrség azóta minden nap itt járőrözik a környéken, mert már tarthatatlan ez az állapot. Eddig gyereket rohangáltak, bicikliztek, játszottak a kis utcákban most meg mindenütt autók száguldoznak és a lakók helyére parkolnak. Pofátlanság a köbön! Örülök, hogy elmennek! – fakad ki lapunknak a fiatalasszony, aki eleinte még ő maga is a Nekem a Balaton-ban hagyta a fizetésének egy részét, a történtek után azonban „már csak azért sem” megy a bolt környékére.

A helyiek bojkottálták az üzletet, direkt nem megyünk oda vásárolni. Hogy nézne ki, ha a kisbolt bezárásáért kampányolunk, közben meg mi magunk is ott lebzselünk? Nóráék még tavaly nyáron mindenkinek a postaládájába bedobtak egy tíz százalékos törzsvásárlói kártyát, de minket nem lehet elhallgattatni! Most végre talán nyugtunk lesz, hogy arrébb költöznek… – tette hozzá. 

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

heol.hu

Leleplezte a kerecsendi párducot a polgármester

888.hu

Elfogadták Dél-Dakotában azt a törvényt, amellyel kitiltják a transznemű nőket a női versenyekről

origo.hu

Pornót akartak forgatni, véres és brutális horror lett a vége - videó

vaol.hu

Rálőttek egy határőrre Szentpéterfánál, a TEK is kivonult a helyszínre - frissítve, fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

vg.hu

Terrortámadás érte Abu-Dzabit

vg.hu

Djokovicot Melbourne-ből kitoloncolták, Párizsba be sem engedik

mandiner.hu

Nyomokban még antiszemitizmust tartalmaz a baloldali összefogás

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó