Celeb

A szomszédság örül, Ördög Nóráék kisboltja végre elköltözik – videó

K. K.

2021. február 22. hétfő 04:10

Ördög Nóra balatonakarattyai üzlete kisebb háborút szított az ott lakók és a vásárlók között. Az élelmiszerbolt egyik szomszédja elárulta a Borsnak, hogy miért bojkottálták az üzletet.

Forrás: Bors archív

Ördög Nóra a közösségi oldalán sírva jelentette be, hogy imádott kisboltjukat, a balatonakarattyai Nekem a Balatont közel egy év után bezárják, s néhány utcával arrébb költöztetik. A műsorvezető és férje nem jókedvükben hozták meg a döntésüket. A szomszédok nyílt levélben kérvényezték a kisbolt bezárását, s az önkormányzatnál is panaszt tettek a megnövekedett autóforgalom miatt.

Nóráék bejelentése után a Bors munkatársa is ellátogatott a balatoni kisboltba, amely a történtek ellenére is töretlen népszerűségnek örvend. Ottjártunkkor is a Nekem a Balaton tucatjával vonzotta a vásárlókat, kocsik parkoltak mindenhol. Az emberek boldogan fotózkodtak, beszélgettek és fesztelenül vigadtak az üzlet előtt. A szomszédok azonban ezúttal is háborogtak.

Már harmadszorra látogatunk el a kisboltba, de az biztos, hogy hamarosan újra visszatérünk. Győrből utaztunk ide, úgyhogy óriási Ördög Nóra és Nánási Pál rajongók vagyunk. A közösségi oldalon is követjük őket, így hát legnagyobb bánatunkra arról is értesültünk, hogy hamarosan bezárják, s arrébb költöztetik az üzletet – mondta lapunknak az egyik vásárló, Mónika, aki párjával, Zoltánnal és két gyermekükkel utazott a magyar tengerhez.

Míg Ördög Nóra és Nánási Pál vevői egyenesen rajonganak a kisboltért, addig az üzlet szomszédságában vasárnap is ki voltak készülve a szomszédok. Anna, az egyik szomszéd arról beszélt: ki nem állhatja, hogy az eddig nyugodt kisközségből Nóráék egy pillanat alatt turista látványosságot csináltak.

"Most is tömött sorokban állnak az emberek a Valentin-napi nyereményjátékuk miatt. Botrány ez az egész! Ötven éve megvan a családi nyaraló, úgyhogy jól ismerjük a környéket, a helyieket, de soha, senkivel nem volt gond. Amióta azonban ide költöztek Nóráék mindent tönkre tettek."

- A közösségi oldalaikon mutogatják a helyi nevezetességeket, az eldugott kis részeket, amiket eddig csak az itteniek ismertek, most meg elindult egy népvándorlás és fesztivál hangulatot csináltak. A rendőrség azóta minden nap itt járőrözik a környéken, mert már tarthatatlan ez az állapot. Eddig gyereket rohangáltak, bicikliztek, játszottak a kis utcákban most meg mindenütt autók száguldoznak és a lakók helyére parkolnak. Pofátlanság a köbön! Örülök, hogy elmennek! – fakad ki lapunknak a fiatalasszony, aki eleinte még ő maga is a Nekem a Balaton-ban hagyta a fizetésének egy részét, a történtek után azonban „már csak azért sem” megy a bolt környékére.

A helyiek bojkottálták az üzletet, direkt nem megyünk oda vásárolni. Hogy nézne ki, ha a kisbolt bezárásáért kampányolunk, közben meg mi magunk is ott lebzselünk? Nóráék még tavaly nyáron mindenkinek a postaládájába bedobtak egy tíz százalékos törzsvásárlói kártyát, de minket nem lehet elhallgattatni! Most végre talán nyugtunk lesz, hogy arrébb költöznek… – tette hozzá. 

További cikkek

INSTA

Milliókat hoz a konyhára a szerelmi háromszög: még a válásukon is keresnek Kulcsár Edináék

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Női kézi BL: Győri Audi ETO–Krim Ljubljana élőben az NSO-n!

metropol.hu

Betelt nála a pohár – A királynő kizárhatja Meghant és Harryt a családból

she.life.hu

Amire minden nő rájön egy idő után: egy férfit sem lehet megváltoztatni

magyarnemzet.hu

Pulai András bicskanyitogató módon nyilvánult meg ’56-ról

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Napokon belül itt van Európában a Redmi Note 11 széria

mindmegette.hu

9 egyszerű sajtos-csirkés tészta, amiből garantált a repeta

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

kemma.hu

Többen rosszul lettek a komáromi akkumulátorgyárban - kivonultak a tűzoltók

ripost.hu

"Elég volt ebből..." - az asztalra csapott Lékai-Kiss Ramóna férje a kézisek miatt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó