Celeb

Valószínűleg el kell köszönnöm – Véget érhet Szabó Franciska Exatlonja?

Bors

Létrehozva: 2021.01.22.

Még éppen csak felocsúdtak az exatlonisták Nagy Dani kényszerű távozása miatt, máris újabb versenyző miatt aggódnak. A Bajnokok legerősebb női versenyzőjét mentő vitte kórházba, és még nem lehet tudni, meddig tart a felépülése.

Szerdán könnyek között vett búcsút Nagy Dani a TV2 sport reality-jétől: sérülése miatt véget ért számára az Exatlon Hungary. A versenyzőt még a Bajnokok is sajnálták, de mégsem volt története számukra intő példa. A Kékek legjobb versenyzőjének azért ért véget a műsor idő előtt, mert rosszul érkezett egy akadálynál, aláfordult a bokája, mégis ment tovább.

A megerőltetés miatt még súlyosabb lett a sérülése, ez vezetett a búcsúhoz. Most pedig Szabó Franciska járt ugyanígy, hiába érezte, hogy baj van, végigment a pályán, végül őt is mentő vitte kórházba. Egyelőre nem lehet tudni, mennyi idő kell a felépüléséhez, most még humorral ütötte el a dolgot.

Valószínűleg el kell köszönnöm

– mondta csapattársainak, amikor visszatért hozzájuk a villába. Persze ezt csak viccből vetette oda, de még mindig veszélyben van a további versenyzése.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek