Celeb

Vajna Timi válasza a sorozatos támadásokra: Gyászolom Andyt, de muszáj továbblépni

K. K.

2021. január 9. szombat 04:10

Andy Vajna özvegye nyílt levélben vallott az elmúlt időszakról, amit elhunyt férje nélkül, magányosan, depressziósan töltött. Vajna Timi nem tagadja, nehéz év áll mögötte, ám mostanra sikerült továbblépnie.

Az aspeni síparadicsomból jelentkezett be az Instagramon Vajna Timi, aki legfrissebb fotójával teljesen kiakasztotta a követőit. A fiatal özvegyet azzal vádolják, hogy nem méltóképp gyászolja egykori urát, Andy Vajnát. Timi erre azt válaszolta: közel két esztendôvel a producer halála után sikerült továbblépnie, új életet kezdnie. „Szegény Andy, egy évig sem tartott a gyászod, Tímea. Mások még 30 év után is a meghalt férjükbe szerelmesek. (…) Nem is voltál szerelmes Andybe. Érezd jól magad egész életed során. Látom, bejött” – írta gonoszkodva az első hozzászóló Timi fotójához, amelyen az özvegy új párjával, Zoltánnal vidáman síel az aspeni hódűnéken.

Timinek több sem kellett a rosszindulatú kommentnél, egyből sílécet oldott, és nyílt levélben vallott az elmúlt időszakról.

Most január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba es­tem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat… – írta Vajna Timi, akinek vallomása után az özvegy egyik barátnőjével, Baranyi Rozival is felvettük a kapcsolatot.

Tény és való, hogy Timi ne­hezen élte meg a férje elvesztését. A gyász feldolgozásában új párja, Zoli nagyon sokat segített, nem hiába, hogy megismerkedésük óta éjt nappallá téve együtt vannak. Ő az a bizonyos „legjobb barát”, akire Timi is utalt. Zoli nemcsak Timit, ha­nem Andyt is jól ismerte, rá­adásul komoly családi háttérrel is rendelkezik, úgyhogy szerintem méltó utódja lehet Andy Vajnának – mondta lapunk megkeresésére az özvegy barátnője, aki után Vajna Timivel is szerettük volna felvenni a kapcsolatot, ám lapzártánkig nem reagált a megkeresésünkre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

origo.hu

Halálra késeltek egy idős embert

borsonline.hu

Drámai részletek a nagypeterdi horrorbalesetről: Feszítővassal mentették ki a polgármester unokáit

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

ripost.hu

A kórházi ágyon fotózták le Gáspár Beát, nagy a fájdalom, ápolók hada veszi körül

magyarnemzet.hu

Elgondolkodtató, hogy mit mondott a svéd sztár Hosszú Katinkáról

vg.hu

Ősztől ennyi pótdíjjal kell számolnia a BKK-n bliccelőknek

astronet.hu

Ez a 4 csillagjegy a kezébe veszi a sorsát, és megvalósítja az álmait augusztus végéig

borsonline.hu

Menekítik az embereket Vajszlón, lezárták a környéket

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: durva, ami ma jön

További cikkek

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki

Tervek

Kiderült, mire készült halála előtt Berki Krisztián: „Hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek?”