Celeb

Hódi Pamela férje vágja el a köldökzsinórt

uv

Létrehozva: 2021.01.05.

Tíz centivel a föld fölött jár a várandós influenszer, aki lázasan készül új, vidéki életükre. Alig várja, hogy berendezze a babaszobát, s minden készen álljon kislányuk nyári érkezésére.

Élete legboldogabb időszakát éli Hódi Pamela, aki pár hónapja férjhez ment szerelméhez, Tóth Bencéhez, s nyárra várják első közös kislányukat. A csinos édesanya a Borsnak mesélt a várandósságáról, s hogy hogyan készülnek a baba érkezésére.

Nyárra várjuk a kislányunkat, de addig még rengeteg teendőnk van, ugyanis vidékre költözünk, családi házba. Hamarosan berendezhetem a babaszobát, várom a kertet, a jó levegőt, az állatokat és a szabadságot – kezdte lapunknak Pamela, aki úgy érzi sosem volt kerekebb az élete. 

Bencére minden egyes nap rácsodálkozik, mennyire jó férj és odaadó társ, akitől semmit sem kell kérnie, mert magától segít mindenben. A másállapo­tot is jól viseli a kismama, már a rosszullétek sem nehezítik a napjait

– Teljesen más ez a második terhességem, itt az első négy hónapban szinte végig hányinger gyötört, de ez most megszűnt. Igazán boldog kismama vagyok, Bence pedig fantasztikus édesapa lesz, ezt már most látom – áradozott az influenszer, akit a szülésről is faggattunk.

Kiderült, Pamela szeretné, ha férje és édesanyja is ott lennének majd mellette, de hogy kinek, melyik periódusban szorítja a kezét, azt még maga sem tudja.

– Természetesen Bence is mellettem lesz, és egészen biztos, hogy

a köldökzsinórt majd ő vágja el, de azt még nem tudom, hogy akarom-e, hogy az elejétől bent legyen.

Én szültem már, és jól tudom, mi történik. Nagyon szeretem Bencét, és szeretném, ha utána is minden jól működne köztünk, úgyhogy ezen még morfondírozom, és valószínűleg majd akkor, ott érezni fogom, hogy mi a jó – mesélte őszintén az édesanya, aki bízik benne, hogy második gyermekét sikerül természetes úton világra hoznia. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek