Celeb

Kökény Attila: Karácsony előtt mindenkinek kötelezően le kell teszteltetni magát!

Bors

Létrehozva: 2020.12.19.

A zenész karácsonykor sem kockáztatja rokonai egészségét.

A koronavírus miatt komoly szabályokat vezetett be szeretteivel Kökény Attila. Az ünnepekre náluk mindenkinek kötelező a tesztelés. A családtagok kizárólag negatív eredmény esetén találkozhatnak nála, ahol a finom falatok mellett a jókedv is garantált.

Kökény Attila november 9-én másodszor is nagypapa lett.

A kisfiú a nevét is örökölte a sztárnak, aki örömmámorban úszik, amiért ismét bővült a család. A boldogság azonban nem vette el Attila eszét – számolt be róla a Ripost. A zenész karácsonykor sem kockáztatja rokonai egészségét.

Eddig is teszteltettünk, de karácsony előtt mindenkinek kötelezően le kell teszteltetni magát. Ha senkinek semmi baja nincs, akkor nálam lesz a buli. Két unokával a karomon akarom fotóztatni magam. Aranka finom ételekkel készül, nem hagyjuk, hogy a vírus tönkretegye a meghitt ünnepet, amit mindig együtt töltünk. Idén azonban résen kell lenni, mert ez a vírus nem tréfa – mondta a fiatal nagypapa, aki nemcsak a saját és felesége egészségét óvja, de a pici babáét is.

Nagyon keveset mentünk eddig látogatni Attilát, mert nekünk az ő épsége most az első. Mivel még nincs meg az összes oltása, és két hónapig gyenge az immunrendszere, nem szeretnénk semmit átadni ne­ki. Várjuk a karácsonyt, hogy mindannyian együtt legyünk, mert ez az év nekünk is nagyon nehéz volt lelkileg – fűzte hozzá Kökény Attila.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek