Celeb

Exatlon Hungary - Így védekezik a koronavírus ellen Palik László

Bors

2020. december 27. vasárnap 14:00

Karácsony előtt harmadszor indult el az Exatlon Hungary csapatával Palik László a napsütötte Dominikai Köztársaságba. Bár a koronavírus ott is problémákat okoz, a műsorvezető nem fél, a stáb felkészülten érkezett a távoli országba.

Forrás: TV2

Idén is útjára indul az Exatlon Hungary csapata, hogy egy végtelenül izgalmas versenyben mérje össze erejét a Bajnokok és a Kihívók csapata. Palik László már hozzászokott, hogy ezt az időszakot nem otthon tölti, ennek ellenére a forgatás minden percét maximálisan élvezi ő is.

– Úgy tűnik, nekem már vég­érvényesen ez a karmám. Amikor egy évtizeden keresztül a Dakar rallykon versenyeztem, akkor sem voltak csendes, meghitt ünnepeim, hisz azt nem én határozom meg, hogy mikor lesz a verseny. Szóval volt időm megszokni ezt a fajta életmódot – kezdte a műsorvezető, akinek a Dakarral ellentétben most nem a sivataggal, hanem a stáb többi tagjával együtt a koronavírus okozta váratlan helyzetekkel kell megküzdenie. Mint ismert, az előző évad exatlonos csapatát alaposan próbára tette a járványhelyzet, ami miatt szigorú szabályok között kellett megoldaniuk a forgatást.

Ez viszont egy lehetőség is volt számukra, hiszen most kellő tapasztalattal és a lehető legtöbbféle akadályra felkészülve ültek repülőre az új évad felvételeire indulva.

– Az előző sorozatban, ahogy mindenki másnak is a világon, nekünk is a semmiből érkezett meg az életünkbe ez a járvány. Ezek a tapasztalatok életfontosságúak lettek, hiszen az előkészület hónapjai alatt mindent ezek alapján alakítottunk ki a török kollégáinkkal – folytatta Palik, majd elárulta, ő ho­gyan figyel a saját egészségére.
Két dologban hiszek: a táplálkozás szabályozásában és a napi sportban. Idestova több mint egy évtizede csak zöldséget és gyümölcsöt eszem, nem biztos, hogy ez nagyon tudományos, de nekem bevált. Emellett a napi sport az, amit elengedhetetlennek tartok. Mindegy, hogy hétköznap van vagy hétvége, hogy Magyarországon va­gyok vagy a Dominikai Köztársaságban, nem múlhat el úgy nap, hogy valamit ne sportoljak. Futok, súlyzós edzéseket végzek és egy héten legalább háromszor felülök egy evezőgépre – mondta László, majd egy-két titkot is el­árulta az idei év versenyzőiről.

– Fiatalok, éhesek a sikerre, hatalmas akaraterővel és becsvággyal megáldott talentumok mind kivétel nélkül. Hiszem, hogy aki a sportot és az Exatlont szereti, az most valami olyat fog látni, amit még soha az eddigi évek alatt.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

borsonline.hu

Így még egész biztos nem látta Orbán Viktort: csúszott a pálinka, előkerült a zsebből is valami

magyarnemzet.hu

Itt a történet vége: Djokovicsot kitoloncolják Ausztráliából

teol.hu

Mikor tekinthető kórosnak, hogyha sovány a gyerekem?

origo.hu

A gamerek tizede már átállt a Windows 11-re

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

borsonline.hu

"A lányommal akarok lenni" - öngyilkosságot kísérelt meg az édesanya, miután elvesztette gyermekét

nemzetisport.hu

Newcastle: megállapodtak a német válogatott szélsőjével – sajtóhír

mandiner.hu

88 ezer család igényelte 2021-ben a hárommilliós otthonfelújítási támogatást

origo.hu

Véres és vicces: az új Sikolyban a Z-generáció is megkapja a magáét