Celeb

Varga Viktor: Megkaptam, hogy undorító vagyok és rühellnek

Bors

Létrehozva: 2020.11.15.

Forrás: Life TV

Vajon hogyan viszonyulunk a kritikához? A Life TV Bréking című adásának felvételén a vendégeket is megosztotta a kérdés. Az extremitásairól ismert énekes, Varga Viktor persze nem okozott meglepetést a vallomásával, hogy ő bármit is csinál, folyamatosan bántják érte.

Engem gyakorlatilag mindenki kritizál, mert saját véleményem van. Mert nem azt gondolom, mint a többség, és ezt ki is mondom. Szörnyűségeket kapok érte – mesélte el a stúdióban.

Az viszont még őt is meglepte, hogy sokan azokba a fotóiba is belekötnek, amelyeken jógázik.

Régóta jógázom, de most elkezdtem otthon intenzíven gyakorolni. Kipakoltam pár képet a közösségi oldalamra, amiken nem hagyományos pózokat mutatok, hanem olyanokat, amiket tíz éven keresztül kell gyakorolni. Gondoltam, örülni fognak neki.

Erre egyszerűen undorítónak találnak, és rühellnek az egészért. Gáspár Zsolt azonnal rá is kérdezett, hogy ugye, nem meztelenül gyakorol Viktor, mire Holdampf Linda műsorvezető védelmébe vette a zenészt, mondván, alsónadrág van a fotókon rajta.

Persze a kritikán kívül szóba kerül a hétfői adásban többek között Fésűs Nelly színésznő előző élete, a jósnőhöz járás és a boszorkányság, milyen házimunkát végeznek a férfiak, sőt még az is, hogy a disznóknál harminc percig tart az orgazmus. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek