Celeb

Újra kell élnie fia tragédiáját L.L. Juinor exének?

Bors

Létrehozva: 2020.11.17.

Forrás: Bors Archív

Újra át kell élnie fia, Dávidka tragikus halálát L.L. Junior korábbi feleségének, Hopp Csillának, ha a nyomozás megkívánja - írja a Blikk. Mint ismert, a rapper gyermekét tavaly gázolta halálra egy autó.

Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság, ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról –  nyilatkozta a lapnak Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.

A helyszíni szemle során az érintettek nem csak visszatérnek a helyszínre, részletesen mesélniük is kell a történtekről, hogy azok rekonstruálhatóak legyenek. 

„A gyanúsított kérheti, hogy ne kelljen részt vennie a szemlén, de ha ez kell ahhoz, hogy tisztázva legyen, pontosan mi és hogyan történt a balesetkor, akkor – ha nehéz is – meg kell tenni. Ügyfelem is tudja, hogy lelkileg, pszichésen megterhelő lesz újra visszatérnie oda, ahol imádott fia elhunyt, de megteszi, ha a hatóságok szerint ez szükséges – tette hozzá a jogi képviselő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek