Celeb

Szívszorító: így emlékezik Nagy Feró elhunyt barátjára, Benkő Lászlóra

Bors

Létrehozva: 2020.11.20.

Teljes műsort szentel vasárnap este a Petőfi Rádióban Nagy Feró <a href="https://www.borsonline.hu/celeb/meghalt-benko-laszlo-az-omega-alapitoja/215249" target="_blank">a 77 évesen elhunyt Benkő László emlékére</a>.

Az Omega alapítótagjához szoros barátság fűzte a Dalra magyar – Petőfi Rock műsorvezetőjét, aki emlékműsorban idézi fel közös történeteiket.

– A 70-es évek elején Omega tagsági igazolvánnyal rendelkeztem, nagy Omega-rajongó voltam és vagyok a mai napig is – kezdte Nagy Feró – Benkő Lászlóval jó barátságban voltunk, végig úgy tekintettem rá, mint az elöljárónkra, mégiscsak ő volt az idősebb zenész. Sok olyan történetem van rajongó és már aktív zenész időszakomból, amiket úgy érzem, érdemes megosztani a hallgatókkal róla. Ilyenek például az 1980-as Omega-LGT-Beatrice-turné emlékei, amiket egyértelműen az Omegának, meg egy kicsit az LGT-nek köszönhettünk – folytatta a Beatrice frontembere, aki azt is elárulta, hogy nem lesznek meghívott vendégek a vasárnapi műsorban.

– Nem szeretnénk szószátyárok lenni, az Omegához, illetve Benkőhöz kötődő nóták között hangzanak el a rövid történetek, kapcsolódva az adott dalhoz. A középpontban Benkő László és a zenélés lesz – mondta Nagy Feró.

Dalra magyar – Petőfi Rock Nagy Feróval vasárnap 21 órától a Petőfi Rádióban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek