Celeb

Kylie Minogue a mellrákdiagnózisáról vallott: „Mindent másként kezdtem el látni”

Bors

Létrehozva: 2020.11.17.

Kylie Minogue-nál 2005-ben diagnosztizáltak mellrákot és ekkor jött rá, hogy a látszat a fontos, és nem látunk, nem is akarunk belátni az emberek mosolya mögé.

Forrás: AFP

Az 52 éves énekesnő, Kylie Minogue 15 évvel ezelőtt tudta meg, hogy mellrákban szenved. Az énekesnő mára már teljesen felépült, de a napokban vallott arról a pillanatról, amikor megtudta a diagnózist.

Mindent másként kezdesz el látniEmlékszem az érzésre, amikor megtudtam a diagnózist, de a világ körülöttem nem sejtett semmit. A testvéremmel és a barátommal voltam ekkor, majd teljes kábulatban beültünk egy kávézóba. A pincér megkérdezte, hogy hogy vagyunk, mi pedig automatikusan válaszoltunk neki, hogy jól. Tényleg nem tudhatod, hogy a körülötted lévők min mennek keresztül – nyilatkozta a People magazinnak.

Ez is érdekelheti

Pszichológushoz fordul Megyeri Csilla: durva gyerekkori trauma gyötri

Ebből megint oltári botrány lesz: Semmibe vette Károly születésnapját Meghan és Harry - Fotók

Diana volt komornyikja szerint a hercegné a haláláig bulimiával küzdött

Minogue a diagnózis után kemoterápián és lumpectomián (emlőmegtartó műtét) esett át, amik szerencsére használtak, így 2006 februárjára teljesen tünetmentes lett.

– Az élet kihívások sorozata és az a cél, hogy a lehető legtöbb boldog percet éljük meg, ami csak lehetséges – mondta az énekesnő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek