Celeb

Kis Grófo: Leterített a koronavírus, életemben nem voltam ennyire kiszolgáltatott

Bors

Létrehozva: 2020.11.26.

Koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladás- sal fekszik kórházban az ország legnépszerűbb muzsikusa – értesült a Bors. Orvosai szerint Grófo épp időben került az in- tézménybe, így vissza tudják szorítani a gyulladást.

Forrás: Bors

Nem szívesen beszél az egészségi állapotról Kis Grófo, azaz Kozák László, a hazai mulatós zene királya, most mégis kivételt tett a Borssal. A zenész – akinek a legnagyobb slágereit 40-50 millió alkalommal töltötték le a YouTube videómeg­osztón –, kedden került kórházba köhögés, magas láz és szédülés tünetekkel, ahol kiderült, hogy nagyobb a baj, mint azt elsőre gondolta. Bent is tartották.

– Tudtam, hogy koronavírusos vagyok, egy pár napja lett pozitív a tesztem. Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket – mondta a Bors megkeresésére, a 27 éves Kis Grófo, majd így folytatja:

– Hirtelen lettem rosszul. Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz. Tüdő-CT-t végeztek rajtam, ahol kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, hogy szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését – mesélte erőtlen hangon a zenész. 

– A meglehetősen erős testi tüneteim mellett a mentális állapotom sem az igazi. Egyedül fekszem a kórházban, senki sem látogathat meg, hiányzik a családom. Még soha életemben nem voltam ilyen kiszolgáltatott helyzetben, elég nehéz most minden. Igyekszem persze jókedvű maradni, de nem egyszerű, ijesztő, ami történik velem. Imádkozom, hogy gyorsan túl legyek rajta, és ne legyen nagyobb probléma. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek