Celeb

Békülni próbál Angeline Jolie-val Brad Pitt - Másfél órát beszéltek

Bors

Létrehozva: 2020.11.05.

Brad Pitt felkereste otthonában Angelina Jolie-t, hogy rendezzék a köztük lévő viszályt. A négy éve tartó pereskedésükre eddig 20 millió dollárt, mintegy 6,2 milliárd forintot költöttek.

Kimerítő küzdelmet vív egymással Hollywood egykori álompárja. A 45 éves Jolie és az 56 éves Pitt 2016-ban szakított, két évvel a házasságkötésük után. Immár négy éve szorongatják egymás torkát és költik a pénzt igazukat keresve ügyvédekre és bírósági költségekre. Brad eddig 21, míg Angelina 7 szemtanút sorakoztatott fel a bíróság előtt, hogy tanúskodjon mellette. Pitt 50 százalékos gyermekfelügyeletet szeretne, látogatási napokat és azt, hogy egy éjszakát a karácsonyi ünnepek alatt a gyerekek nála tudjanak tölteni. A párnak összesen hat közös gyereke van: Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) és az ikrek, Vivienne és Knox (12). Brad láthatóan nagyon szeretné ezt megoldani Jolie-val, aki eddig nem volt túl engedékeny felé. Pitt nem szeretne „keserű” ünnepeket, ezért még arra is hajlandó volt, hogy meglátogassa Angelinát.

Brad bevezetett a birtokra délután, nehéz lett volna összetéveszteni a fehér sportautóját – nyilatkozta egy szemtanú.

Ez is érdekelheti!

Nyitott házasság - Visszament férjéhez Pitt barátnője

Brad Pitt hangjával kampányol az amerikai elnökjelölt – videó

Spiccesen könnyebb a szexjelenet? Ezért nyúlnak piához a hollywoodi sztárok

Összehoznák Anistonnal

2004-ben, amikor Angelina Jolie és Brad Pitt megismerkedett a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, Brad Pitt még Jennifer Aniston férje volt. Sok rajongó a mai napig reménykedik, hogy a Jóbarátok színésznője és Pitt újra egy párt alkotnak majd a jövőben. Sajnos erre ők nem sok esélyt látnak, de a velük kapcsolatos pletykák mégis újra és újra szárnyra kapnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek