Celeb

Ajajj! Rossz állapotban vitték kórházba Vasvári Vivien szerelmét

Bors

Létrehozva: 2020.11.02.

Kétoldali tűdőgyulladással és számos felülfertőzéssel kórházba került Vasvári Vivien párja. A modell saját Instagram-oldalán számolt be róla, hogy Zsigmondot a Szent László Kórházban kezelik.

Az élet mit sem ér egészség-szeretet-szerelem nélkül...az élet megint megmutatta, hogy a pénz, a csillogás, a hatalom nem ér semmit sem, ha nincs egészség. Azt hittem, hogy ez az egész őrület, ami mindannyiunkat körbevesz nem annyira veszélyes ránk...hiszen fiatalok, erősek vagyunk. A párom az egyik legfontosabb férfi az életemben, aki egyben egy erős, kitartó, fiatal édesapa is. Amikor elkezdődtek a COVID tünetek, nem gondoltam volna, hogy idáig fajul a helyzet, hogy napok óta a Szent László kórházban gyógyítják kétoldali tüdőgyulladással és számos felülfertőzéssel

– írta bejegyzésében Vasvári Vivien. Hozzátette, rettentően megviseli a helyzet, mert tudja, hogy miken megy most keresztül a szerelme.

„Szívem szerint, minden fájdalmat átvennék tőle, csak hogy ő jobban lehessen. De amit tehetek ebben a helyzetben az az, hogy támogatom lelkileg, itt vagyok és itt is leszek mindig, és le fogja győzni ezt a vírust is, mert neki itt a helye köztünk-mellettünk! Nagyon hálásak vagyunk az orvosoknak és nővéreknek, akik nap mint nap segítik azt, hogy ő mihamarabb felépüljön és haza térjen hozzánk. A hitemet soha nem veszítem el, és tudom, hogy a Jó Isten velünk van és mindent megtesz érte”

A modell végül azt kérte követőitől, hogy vigyázzanak egymásra, mert nem tudhatjuk, melyik szerettünket dönti le ez a vírus. Érdemes tesztet csináltatni, ő is két-három naponta jár szűrésre, és szerencsére negatív.

Vivien később Instagram-sztoriban mondott köszönetet a sok üzenetért, amit kapott, és leírta, párja napról napra jobban érzi magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek