Celeb

Várkonyi Andi tükröt mutat az Insta-nőknek

uv

2020. október 15. csütörtök 09:00

Torz képet mutatott magáról a közösségi oldalán Várkonyi Andi, pontosabban egy nagyon is szépet. A tévés így akarja felhívni a figyelmet arra, hogy sokan önmagukat is becsapják.

Bár Várkonyi Andi so­sem tartozott az állandóan önmagukat fényképező s szüntelenül posztoló sztárok közé, az utóbbi időben még a megszokottnál is kevesebb aktivitást mutatott közösségi oldalain. A napokban azonban követői legnagyobb örömére újra jelentkezett, s visszatérése elég hangosra és ütősre sikerült. A csinos tévés ugyanis görbe tükröt mutatott a nőknek, akik nem a való világban, hanem az ap­pok által kreált, nem létező Insta-valóságban élnek, s egy előtte-utána képpel rávilágított, micsoda szemfényvesztés folyik manapság. Andi három kattintással magából is egy új, még szebb, még tökéletesebb, szó szerint hibátlan arcú tökélyt szerkesztett.

Nagyon szép a második kép, csak az nem én vagyok! Ezt szeretném megmutatni az embereknek, hogyan történik a becsapás, de ami még félelmetesebb, az önbecsapás, a valóság pedig valahol egészen máshol van. Nagyon káros ez a jelenség – magyarázta a mű­sorvezető, aki nem tagadja, számára is fontos a szépség, de szerinte ennél számtalan más fontos dolog is van.

– Nagyon fontos lenne, hogy a fiatal lányok ne higgyék el azt, hogy csak a tökéletes és a hibátlan külső a szép. Jó lenne, ha jóban lennének önmagukkal és elhinnék azt, hogy annál ami természetes és őszinte, nincs szebb. Nem kell megpróbálni mást mutatni a világnak.

Várkonyi Andi szerint azonban túlontúl nagy hangsúly van manapság a külsőségeken, ez irányít sok mindent

– Nagyon fontos lenne, hogy a fiatal lányok ne higgyék el azt, hogy csak a tökéletes és a hibátlan külső a szép. Jó lenne, ha jóban lennének önmagukkal és elhinnék azt, hogy annál ami természetes és őszinte, nincs szebb. Nem kell megpróbálni mást mutatni a világnak –  tanácsolja a tévés, aki édesanyaként akár nyugtalan is lehetne, hiszen kislánya, Nóra már Z generációs csemete.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

borsonline.hu

Maradandó károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

hirtv.hu

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

teol.hu

Az interneten „hódítanak” a szekszárdi tanár videói

origo.hu

Vezetékes internetben a Vodafone a leggyorsabb, mobilnetben a Telenor

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a szárnyaló Montenegró a horvátokat is elpáholta

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Kikerülte a fénysorompónál várakozókat a 8-as útnál, a következő pillanatban 100-zal jött a vonat - fotók