Celeb

Raktárkoncertek – Janicsák Veca főállású háziasszony lett – videó

L. P.

2020. október 24. szombat 11:30

Már a karácsonyt is eltervezte Janicsák Veca, aki a járvány idején inkább háziasszonyként éli életét, mint énekesnőként. Ezért is örült, hogy egy órára visszatérhetett a színpadra.

Forrás: Knap Zoltán

Janicsák Veca is fellépett a Raktárkoncert színpadán, akinek az életét a többi zenészhez hasonlóan szintén átalakította a pandémia.

Igyekszem pozitívan szemlélni ezt az időszakot, és bizakodóan tekintek a jövőre. A karantén ideje alatt gyakorlatilag főállású háziasszonnyá váltam, aminek voltak pozitívumai is, hiszen a kislányommal, a családommal is több időt tölthettem, de nyilván Emmának idővel már nagyon hiányoztak a kis barátai, bármennyire is szeret otthon lenni – mondta el lapunknak Veca, aki a fellépésre zenésztársaival együtt érkezett.

Néhány éve megújult felállásban, egy live act formációval kon­certezem, egy hegedűssel, két vo­kalistával és egy DJ-vel járjuk az országot. Az élő zene és az elektronikus hangzásvilág kevere­dé­sével színesebb zenei élményt nyújt­va a közönségnek. Mint minden előadónak, sajnos idén nekünk is kevés lehetőségünk nyílt arra, hogy találkozzunk a közönségünkkel, így minden alkalom, amikor szín­­padra léphetünk, kivételes öröm számunkra, zenészként ez a lételemünk. A Raktárkoncert alkalmával ugyan nem látjuk a közönség reakcióit, ami némileg szokatlan, hiszen teljes csapattal ritkán állunk a kamerák előtt, de bízom benne, hogy ezzel számukra is kicsit pótolni tudjuk az elmaradt koncertek élményét – tette hozzá a kisgyermekes édesanya, aki már az advent közeledtét is nagyon várja.

Az énekesnő életében a karácsony is meghatározó, hiszen a népes famíliának Veca készíti az ünnepi menüt. Ráadásul erre az időszakra esik kislánya, Emma szülinapja is, így ilyenkor azt is megülik.

Idén valószínűleg szűkebb körben, nagyobb elővigyázatossággal tesszük majd mindezt – mesélte ünnepi terveit az énekesnő, akinek koncertjét hamarosan az Antenna Hungária mindiGo TV alkalmazásának segítségével láthatják.

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

ripost.hu

A padláson találták meg az eltűnt magyar nő holttestét

borsonline.hu

Ájultra erőszakolták a 3 gyermekes édesanyát, borzalmas, ki művelte ezt vele

she.life.hu

Nem tudsz olyan bűnös lenni, hogy ne szeresselek!

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

zaol.hu

Összeütközött három autó Zalaegerszegen

origo.hu

Készül a következő Samsung okoshangszóró

nemzetisport.hu

Sznúker: Robertson fölényes győzelme a Masters döntőjében

vg.hu

Megszakadhatnak az amerikai-orosz kapcsolatok

hirtv.hu

Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

borsonline.hu

Most kaptuk: Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

metropol.hu

Filléres trükk a lakásban, erre is használhatod a szódabikarbónát

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet