Celeb

Marsi Anikó először puszilt nyilvánosan – videó

Bors

2020. október 19. hétfő 09:00

A tizenkét versenyző közül talán a Tények műsorvezetőjének van a legne­he­zebb dolga a táncos versenyben, hiszen neki meg kell mutatnia, hogy ő nem az a merev, szikár nő, akinek szakmája miatt gondolják az emberek.

Forrás: Ripost

A Dancing with the Stars civil szereplőinek ki kell lépniük a komfortzónájukból, ha jól akarnak teljesíteni. A legnehezebb feladata kétségkívül a szakmája kapcsán kötelezően, mindig komolynak mutatkozó híradósnak, Marsi Anikónak van, aki a kamerák előtt ritkán mutathatja meg laza énjét. Ráadásul azon egy-két versenyzô között van, akinek semmilyen táncos, zenei vagy színészi kapcsolódási pontja nincs. 

Marsi Anikó a kamerák előtt mutatta meg laza énjét

A tizenkét versenyző közül talán a Tények műsorvezetőjének van a legnehe­zebb dolga a táncos versenyben, hiszen neki meg kell mutatnia, hogy ő nem az a merev, szikár nő, akinek szakmája miatt gondolják az emberek.Kapcsolódó cikkünk itt olvasható: https://www.borsonline.hu/celeb/marsi-aniko-eloszor-puszilt-nyilvanosan/212900

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Monday, October 19, 2020

Anikónak már az első adásban szembesülnie kellett azzal, hogy a pontozásnál a zsűritől is azt kapta, hogy egy „szikár nő”. A Tények műsorvezetője jól fogadta a kritikát, és

a koreográfiák elsajátítá­sa mellett arra is nagy gondot fordít, hogy megmutassa: létezik egy laza Marsi Anikó  is. 

– Ezen nincs mit megsértődni, hiszen biztosan azt gondolják rólam az emberek, hogy egy nagyon savanyú uborka vagyok. Holott nem  – mondta a produkciójuk felvezető kisfilmjében Anikó, aki Szabó Gábor profi táncos oldalán a Dancing with the Stars második adásában nem kapott elég pontot és szavazatot, így a múlt heti siker után ezúttal ve­szélyzónába került az Emilio, Tóth Orsolya páros mellé. Anikóék a nézői szavazatoknak köszönhetően bent ma­radtak. 

Rettenetes szomorúságot éreztem, amikor ott álltunk a ki­esés kapujában. Két dolog fájt volna: az egyik, ha Emilióék esnek ki, a másik, ha mi. A jövő hétre azt ígérhetem, hogy ismét bele­adunk apait-anyait – mondta Anikó, akit természetesen arról is faggattunk, hogy mit gondol, mennyire változott meg az emberek véleménye róla a táncos műsorban való szereplése kapcsán. 

–  Hatalmas feladat számomra kilépni a komfortzónámból, lelazulni és megmutatni azt az énemet, amit eddig nem sokan láttak – mondta a Tények műsorvezetője, akinek e heti produkciójában férje, Palik László is szerepet vállalt a zárójelenet szereplőjeként.

Otthon természetes, hogy ahogy most a színpad mellett, belehuppanok az ölébe, megpuszilom,

de hogy ez kamerák kereszttüzében történjen, ilyen még nem volt. Meglepően könnyen ment.

Gabriela Spanic ruhája elcsúszott

A műsor híres sztárvendégének két emlékezetes megmozdulása volt a második műsorban. Az egyik, hogy teátrális mozdulattal megáldotta, és ezzel megbocsátott Schiffer Miklósnak, aki az első adásban nagyon kemény kritikát fogalmazott meg produkciója után:

– Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni – mondta. Gabi keresztet vetett Miklós homlokára, és azt mondta: Feloldozlak.

A másik felejthetetlen pillanat, hogy Gab­riela ruhájának felső része a tánc közben elkezdett lecsúszni. A stúdióban ülők hosszan arról vitáztak, hogy végül kibuggyannak-e a keblei vagy sem. Annyi bizonyos, hogy millimétereken múlott, hogy nem történt meg a villantás.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Agydaganata miatt bénulás fenyegette a legendás magyar tévébemondót

origo.hu

Putyin bizalmasa elképesztő bejelentést tett

borsonline.hu

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét

mandiner.hu

Orosz katonák maradványaira bukkantak az ukránok a metróban

ripost.hu

Azonnal cselekedj, ha ezt látod a paradicsom alján

mindmegette.hu

4+1 isteni uborkasaláta, ami tökéletes köret minden sült hús mellé

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Szünetel a vonatközlekedés, borzalmas tragédia történt Üllőnél

mindmegette.hu

Még rekord bérért sem talál szakácsot Hosszú Katinka

További cikkek

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt

Kánikula

Nem lehet máshová nézni: majdnem kibuggyantak Tolvai Reni mellei