Celeb

Kökény Attila: Amikor a lányom elvesztette a szüzességét, mondta az anyjának, „mondd meg apunak, hogy meg fog történni!"

Bors

Létrehozva: 2020.10.17.

Forrás: Bors Archív

Családja egészsége és a biztonsága a legfontosabb Kökény Attila számára. Az énekes úgy véli, a többiért meg lehet dolgozni.

Azt vallom, és a gyerekeimet is arra tanítom, hogy hiába van pénz, bizonyos dolgokat nem lehet rajta megvenni, a legfontosabb, hogy a betegség kerülje el a családot. Boldog vagyok, hogy sikerült mindent megadnom nekik, tisztességesen felneveltem és kitaníttattam a gyerekeimet. A lányom fodrász, a fiam két tannyelvű iskolát végzett, spanyolul és angolul tanult, a legkisebb pedig zenével foglalkozik- mesélte a Blikk-nek adott interjúban Kökény Attila. Hozzátette, a gyerekeiben nincs meg az a vér, hogy ha apának sok pénze van, akkor velük is majd csak lesz valami.

Elkerülték a kábítószereket, a balhékat, egyik sem bűnöző. A családban mindenki őszinte a másikhoz. Amikor a lányom elvesztette a szüzességét, mondta az anyjának, „mondd meg apunak, hogy meg fog történni”. Nekem egy kérésem volt, hogy várja meg, amíg éretten tud dönteni. Nagyon sokat aggódtam emiatt, de most az a fiú lett a vejem, tehát megérte megvárni, amíg felnőtt a dologhoz - mesélte.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek