Celeb

Kökény Attila: A bajban összekapaszkodunk

K. K.

Létrehozva: 2020.10.07.

Kökény Attila szerint a Raktárkoncert színpadán derül ki igazán, ki, milyen előadó. A járványhelyzet alatt pedig emberségből és összetartásból vizs- gázunk mindannyian.

Forrás: Knap Zoltán

Kökény Attila a munkaterápiában hisz, s

nem hagyja, hogy a világjárvány rányomja a bélyegét a mindennapjaira.

Legutóbb a Raktárkoncert színpadán énekelte ki magából minden örömét és fájdalmát.

Egy ilyen karanténkoncert során derül ki, hogy ki az igazán profi. Nem lehet elmismásolni a dolgokat, hisz nincs közönség, akihez szólhatna az ember, akit énekeltethetne, nem kap semmiféle visszaigazolást, csak játszik és játszik, és az előadónak minden percet ki kell töltenie. Nem lehet hibázni – kezdte lapunknak Kökény Attila, akinek népszerűsége immár húsz éve töretlen.

Ez is érdekelheti:

Aranka szemet huny Kökény Attila flörtje felett

Lemondtak az újabb babáról Kökény Attiláék

Segédmunkásnak állt Kökény Attila

– Sokszor kell úgy színpadra állnom, hogy fáradt vagyok vagy éppen nincs kedvem vigadni, mert megviselt valami lelkileg, de az előadóművészet éppen olyan munka, mint bármi más. Nem kívánságműsor, ráadásul a magánjellegű problémáim,

lelki vívódásaim nem is tartoznak másokra, ezért igyekszem mindig a legjobb formámat hozni

és száz százalékot nyújtani, még akkor is, ha szívem szerint ki sem tenném a lábamat otthonról – vallotta be az énekes, aki szerint egyébként a munkaterápia minden bajra gyógyír.

– A munka segít át mindenen. Ha otthon begubózok, és magamra maradok, akkor az csak felőről. Nálunk például hagyomány, hogy ha valaki meghal, akkor virrasztót tartunk, míg el nem temetik a szerettünket. Lehet, hogy buta példa, de tényleg így van. Mi akkor is inkább összekapaszkodunk, támogatjuk egymást. Egy hétig a családdal, barátokkal vagyunk és együtt főzünk és sztorizgatunk. Engem ezek segítenek át a nehéz pillanatokon,

a szeretteim és a közönség támogatása a legfontosabb, mert nélkülük félember lennék

– taglalja az énekes, aki éppen ezért igyekszik minden lehetőséged megragadni a zenélésre.

– A járvány miatt korlátozott számban látogathatóak a koncertek, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy otthon üljek. Családapa vagyok, gyerekeim vannak, akikről gondoskodnom kell. Nem is tehetném meg, hogy büszkeségi kérdést csináljak ebből. Ez egy ilyen helyzet, ehhez kell alkalmazkodni, úgyhogy igen, gyakorlatilag bármit elvállalok. 

Kökény Attila koncertjét a mindiGO TV alkalmazáson keresztül ingyenesen lehet megnézni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek