Celeb

Kim Kardashian és Paris Hilton nyomdokaiba lép Sir Anthony Hopkins

Bors

Létrehozva: 2020.10.21.

Erre sem számítottunk! Úgy tűnik, az Oscar-díjas sztár még mindig tud meglepetést okozni rajongóinak.

Forrás: Getty Images

Úgy tűnik, megirigyelte Kim Kardashiant, Britney Spearst, Paris Hiltont vagy épp Christina Aguilerát Sir Anthony Hopkins: a színészlegenda ugyanis úgy döntött, a fent említett hölgyekhez hasonlóan saját nevével ellátott parfümöt dob piacra.

A (nem túl fantáziadúsan) Anthony Hopkins AH Eau de Parfum névre keresztelt termékből egyébként egy 100 ml-es üvegcse 75 dollárt (23 ezer forintot) kóstál, azaz nem mondanák megfizethetetlennek, a sztár honlapja szerint pedig "időtlen eleganciát biztosít férfiak és hölgyek számára" egyaránt.

Az illatok egyébként – árulta el egy korábbi interjújában – számára meditatív hatásúak. Egy-egy illat más és más érzelmi állapotba tudja helyezni a színészt, aki kifejezetten szereti, ha otthon, amikor leül zenélni, vagy fest a műtermében, valamilyen illat veszi körül, ami meghozza a hangulatát és egyfajta nyugodt-kreatív állapotba juttatja.

Anthony Hopkins weboldalán egyébként a parfüm mellett illatgyertyákat és füstölőket is lehet rendelni, szóval a színész láthatóan (illetve hát szagolhatóan) igencsak komolyan veszi az illat-bizniszt.

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek