Celeb

Béci kiakadt az emberekre: „Az édesanyátok nem tanított meg titeket arra, hogy...”

Bors

Létrehozva: 2020.10.12.

Szomorú tapasztalatairól számolt be Young G, azaz Béci. A rapper Instagram-sztorijában fakadt ki, mert az emberek egyszerűen nem képesek köszönni.

Forrás: Bors Archív

„Nekem édesanyám úgy tanította, ha köszönnek, akkor köszönj vissza. Ez az egyik alapvető tisztelet, és annyira kezd kihalni…” – kezdte bejelentkezését Béci, aki tapasztalatait is megosztotta.

Bejövök az edzőterembe, vagy egy kisebb közösségbe, mind fiatalok, mind idősebbek is már elfelejtették, ha köszönnek, köszönj vissza. én mindig hangosan köszönök, de általában soha nem köszönnek vissza. Ülök, pont öltözök, jött be egy srác, aki ugyanolyan tisztelettudó volt, mint én, köszönt egyet a közösségbe, ahová beérkezett, de én voltam a tíz ember közül az egyetlen, aki visszaköszönt – mesélte a rapper.

Később újabb videóval jelentekezett, amelyben elmondta: rengetegen írtak neki a témával kapcsolatban.

Pont azt beszéltem a párommal, rá fogok szólni azokra, akik nem köszönnek vissza, hogy: „Az édesanyukátok nem tanított meg arra, ha valaki köszön, annak visszaköszönünk”
Hozzátette, gyermeke most első osztályos az iskolában, és ott az alapvető dolgok közé tartozik, hogy megtanítják erre a dologra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek