Celeb

Azt hitték, csak egy fertőzést kapott el, végül 28 kör sugárterápiával mentették meg a szexi modell életét

Bors

Létrehozva: 2020.10.31.

Eleinte csak csengett a füle, azonban a tünetek pillanatok alatt egyre súlyosabbak lettek.

Igazi túlélő a most 27 éves, Nachville-ben született Victoria DeHart Vesce, aki egy maratoni, 28 körös sugárkezelésnek köszönheti az életét. Négy nappal az utolsó kezelése után beiratkozott a jogi egyetemre, ugyanakkor arról sem feledkezett el, milyen tökéletes alakkal rendelkezik: a mai napig vállal szexi fotózásokat közel 200 ezer Insta-rajongója legnagyobb örömére.

Victoria első tünetei 2016 végén jelentkeztek: az akkor cheerleaderként meccsek előtt akrobatikázó-táncoló szépségnek először csak a füle csengett, illetve el-elment a hallása, ám mivel korábban semmi hasonlót nem tapasztalt, nem is tulajdonított ennek különösebb jelentőséget. Később, amikor már migrénes fejfájás kínozta, orvoshoz fordult, ám ott kapott némi antibiotikumot, és elküldték azzal: csak egy kis fertőzésről van szó.

Később, az egyre súlyosbodó tünetek miatt fül-orr-gégész szakember segítségét kérte. Ekkor végezték el az első CT-t, ami aggasztó jeleket mutatott. Végül kiderült: egy rendkívül ritka rákos betegsége van. A nyaki főgyűjtőér kémiai érzősejtjeiből kiinduló daganat ahogy növekedett, úgy rongálta a hallásért, egyensúlyérzetért, arcizmok mozgatásáért, beszédért és nyelésért felelős idegeket.

Victorián végül egy három szaktekintélyből álló sebészteam végzett el beavatkozást, ezt követően pedig masszív sugárterápia várt rá, végül azonban sikerült megmenteni az életét, ám sajnos a jobb fülére 90 százalékos halláskárosodást szenvedett.

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek