Celeb

Átverik a férfiakat Bajor Liliék

Bors

Létrehozva: 2020.10.17.

Szendének tűnő színésznők tréfálják meg a férfiakat a Viasat6-on. A Balhés csajok között van Bajor Lili is, aki a hiú férfiakról mesél.

Bajor Lili, Kővári Lotti és Togay-Stoics Alexandra lesben állva várják áldozataikat a buszmegállókban, strandokon, kávézókban, hogy egy kis csínyt kövessenek el ellenük. A megszeppent férfiak egészen addig nem is tudják, mi történik velük, amíg a lányokból elő nem tör a nevetés, és be nem vallják, hogy minden, ami történt csak átverés volt.

– A hiúság furcsán jelenik meg a férfiaknál. Addig viccesnek tartják a poénkodást, amíg nem róluk van szó. Ha viszont hagyják magukat, majd később kiderül számukra, hogy az egy átverés volt, akkor picit rosszul tudják magukat érezni – űzte hozzá Lili, Bajor Imre és Hámori Eszter lánya, akit felvettek az SZFE doktori szakára, ahol szeptemberben kezdte meg tanulmányait, pedig volt idő amikor állatorvos vagy pszichológus szeretett volna lenni.

– Színész szakon végeztem tavaly, és ennek van egy mesterszak része. Nem gondolom, hogy rögtön színészetet oktatnék, mert kevés tapasztalatom van még. Foglalkozásokat, vagy olyan órákat tartanék, ahol megtalálhatja a gyermek saját közegét – hangsúlyozta lapunknak Bajor Imre és Hámori Eszter lánya, aki szerint könnyen hozzá lehet szokni ahhoz, hogy az ember tevékenyen éljen és több lábon álljon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek