Celeb

A magyar Ken baba őrzi Tóth Andi titkát

L. P.

Létrehozva: 2020.10.15.

Mindössze két hónapja találkoztak először, de máris szoros lelki kapocs köti össze Tóth Andit és a magyar Ken babát. Greg büszke új barátnőjére.

A Sztárban sztár versenyzője mostanában többször hangoztatta, hogy egyelőre nem szeretne új kapcsolatot. Most csak a TV2 műsorára koncentrál, arra, hogy hétről hétre egyre jobb legyen. De vajon akkor mivel és kivel üti el a szabad­idejét? A Bors megtudta, hogy Tóth Andit szoros barátság fűzi a magyar Ken babához, aki gyakran kíséri el a vasárnap esti élő show-kra is. Greg igazi lelki tá­masza az énekeslánynak.

A barátom, Renátó fodrász és Andit kértük fel modellnek. Azonnal elvállalta és jött a szalonba. Emlékszem, taxival mentem érte, amikor beszállt az autóba, úgy öleltük meg egymást, mintha ezeréves cimborák lennénk – mesélt a Borsnak első találkozásukról Ken baba Greg, aki szerint Andi egy nagyon tiszta és önzetlen lány. Mindössze csak két hónap telt el az első találkozás óta, de a barátság annyira elmélyült, hogy egymás maximális bizalmát élvezik.

– A legféltettebb titkainkat is megosztjuk egymással. Azon kevesek közé tartozom, akinek Andi őszintén elmondta volt barátja, Szabó Ádámmal való szakításuk okát is, amit csak kevesen tudnak és amit én féltve őrzök. Nekem ezzel is bizonyította azt, hogy mennyire közel vagyunk egymáshoz – hangsúlyozta Greg, aki korábban folyamatosan követte az énekesnő közösségi oldalát. A magyar Barbie-fiú biztos benne, hogy ez a barátság örökké tart majd, mert egyszerűen hibátlannak látja új barátnőjét.

Ez is érdkelheti!

Tóth Andi: Egy férfiállat oda mer jönni

Így még sosem láthattuk Tóth Andit – Nem mindennapi külsővel tűnt fel – videó

Tóth Andi nem fogja megerőszakolni magát! Nem és nem!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek