Még nem készítettek nekem személyre szóló horoszkópot – mondta Wossala Rozina séf-műsorvezető.
– A Rák jegyében születtem, érzelmeimben vannak komoly mélypontok, de legalább ilyen magaslatok is. A csillagjegyem jellemző tulajdonságaival szemben nem vagyok egy múlton merengő romantikus alkat. A jövő lehetőségei sokkal jobban érdekelnek. Álmodozó vagyok. Szeretnék egyszer abból főzni, amit én termesztek. Segítőkész embernek tartom magam, ami nálam tudatosan működik. Az iskolában a keménykedő gyerekek ellen megvédtem a gúnyolódásnak kitetteket, és nem álltam be a kötözködők táborába. Felnőttkoromra még empatikusabb lettem.
– Az a része a gasztronómiának, amit én képviselek, segítő szakmának tartom, hiszen a közösségi médiában nagyon sok receptet osztok meg, hogy boldoguljanak az emberek a konyhában. Élvezem, amikor kurzusokat tarthatok. Szeretek szórakoztatni, sztorizgatni. A Rák jegyűek hazához kötődése általánosságban nem igaz rám. Nagyon jól érzem magam úton valamerre. Saját szándékból kiköltöztem már Olaszországba, Angliába, Los Angelesbe, de aztán valahogy mindig hazatértem. Szeretem a kényelmet, de élveztem a kihívást lehetetlen körülmények között Peruban, öt hétig karanténba zárva egy szállodában. Minden helyzetben megtalálom a magam boldogságát. Konfliktuskerülő vagyok, de nem tudom véka alá rejteni az érzelmeimet. Maximalistaként, mindig tudom, hol van az az apró porszem a gépezetben, aminek ott nem lenne helye. A receptjeimet is mindig javítgatom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.